Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit sportolhatok terhesen?

Mit sportolhatok terhesen?

Figyelt kérdés

Eddig alakformaló tornát csináltam, ami nem pörgeti túl a pulzust, de erősít. Kb egy órás. Elsősorban lábra, fenékre edz, guggolás, kitörés, talajon végezhető gyakorlatok. Van benne hasizom is.

Még csak most lett pozitív a tesztem, nagyon az elején vagyok. Folytathatom ezt a tornát hasizmozás kihagyásával, vagy már most át kellene térnem terhestornára?

2009. jún. 15. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bár könnyen meglehet,h erőd nem lesz rá nemsokára,de az úszás a legjobb.
2009. jún. 15. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A hasizom gyakorlatokat inkább hagy ki!Lehet kapni klassz terhes torna dvd-ket!Nekem Kállai Ildikóé vált be!Net-en rendeltem.
2009. jún. 15. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is folytathatod amíg bírod, hasizom nélkül.

Az úszás is tök jó, csak azt meg kell kérdezni a dokitól, mert ha egy picit is nyitottabb a méhszáj, akkor nem lehet, az esetleges fertőzések miatt.

Amúgy én is úszni járok, mindent rendben talált a doki!!

Kellemes babavárást!!

2009. jún. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!