Hibát követek el azzal, hogy néha, ha hányingerem van, vagy véletlenül túl sokat ettem, ledugom az ujjam, hogy hánnyak?
Szia, szerintem, ha hánytatod magad, az a legrosszabb amit tehetsz! Azt nem értem mit jelent, hogy "véletlenül sokat eszel" Nagyon eltelsz a kajától vagy csak diétázol? Nekem is szokott az étkezések után hányingerem lenni, időnként úgy érzem a torkomban van az összes kaja, és mindjárt ki is jön...(és van amikor egy pici tényleg visszabukik...) Nem próbáltál kicsit sétálni mozogni, esetleg szénsavas ásványvizet inni? Mindenkinek más jön be, de hánytatni magad nem jó!!!!!!!
Egy 27 hetes babás.
Szia!
Velem is volt már ilyen el is mesélem.
A terhességem első 3 hónapjában nagyon rosszul voltam és nekem is hamar megterhelte a gyomrom a kaja még akkor is ha csak pár falatot ettem.Ezért inkább egy nap többször de keveset próbáltam enni.Előfordult hogy ha valamit megkívántam figyeltem hogy csak egy kicsit egyek belőle tényleg csak pár falatot de csak addig esett jól amíg ettem utána viszont szörnyen rosszul voltam tőle!Fél napig szenvedtem a hányingertől de nem akart kijönni így én is egyszer-egyszer HÁNYTATTAM magam!Nem érdekel mások véleménye,ki mit gondol erről de én sem szenvednék egész nap ez miatt mikor utána sokkal jobb lesz!Aki nem érezte még így magát az úgysem tudja,aki pedig igen inkább mondjon valami okosat hogy mit lehetne ilyenkor tenni a hánytatáson kívül!Természetesen utána pótoltam azt a pár falatot egy kis kekszel hogy azért mégse legyen üres a gyomrom mert akkor attól lettem volna rosszul.Sokszor csak az segített utána ha elszopogattam egy kis jeget.De mindig igyekeztem pótolni a kijött kaját.Szerintem ne hallgass másra tulajdonképpen a Te magán ügyed mit csinálsz senkinek semmi köze hozzá Te csupán véleményt kértél és leszóltak ahelyett hogy tanácsoltak volna valami okosat...bármit!Van akinek ennyire gyenge gyomra van a terhessége alatt nem mindenki egyforma ahogy a "kedves" hozzászolók gondolják.Lehet Ők nem jártak így,de mi sajnos igen.Nekünk ez jutott.Na de majd túl leszel rajta legalább is remélem.Bár kezdek félni hogy nekem vissza jön majd ez, mivel erre én is hajlamos vagyok és még csak a 20. héten járok, Te pedig már a 29.-ben.Talán szerencsém lesz és nem kell többet HÁNYTATNOM magam.Bár nem is ez zavarna hanem csak az hogy mindennek rossz íze van visszafelé :)
Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!