Igaz, ha véletlenül belémkerül a sperma és megtermékenyülök, akkor már másnap rosszul érzem magam, étvágytalan vagyok, és hányingerem van? Vagy lehet az első jel, hogy kimarad a menzeszem?
elöször is véletlenül nem kerül beléd a sperma. az akkor kerül beléd ha a partnered legalább belédhatolt. ha nem hatolt beléd nem kerülhetett beléd. (de ha csak ugymond betette de nem élvezett el is belédkerülhetett a sperma)
a megtermékenyülés másnapján még nincsenek jelek. a beágyazódás a megtermékenyülés után egy héttel történik meg innentöl lehetnek jelek. a menstruáció elmaradás ésa menstruáció körüli rosszullét, hányinger viszont lehet jel. csinálj egy tesztet aminek már ki kell mutania hogy terhes vagy vagy nem.
nekem tiniként sokszor késett mert rettegtem hogy terhes vagyok, mikor csináltam egy tesztet ami negatív lett természetesen (mert mindig védekeztünk, de egy tini mindig retteg hogy terhes lehet) másnapra megjött.
szia! mint fiú mondom a sorrendet...
ha ez az első hónap kihagyása - csúszása a menszeszednek akkor ez lehet a stressztől idegeskedéstől, ha nem jön meg 1-2 héten belül akkor menj nőgyógyszhoz kérj beutalót hasi ultra hangra ha terhesvagy akkor döntsd el szeretnéd vagy sem, ha nem akarod a 4-edik hónapig csak embrió ami a hasadban van, legálisan elvetheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!