Hibát követek el azzal, hogy néha, ha hányingerem van, vagy véletlenül túl sokat ettem, ledugom az ujjam, hogy hánnyak?
Ó de nagyokos válaszolok vannak errefelé! :)
Néha vagy 1-2 alkalom, miért kell ebbe beleköti??? Nem ezen volt a hangsúly, hanem hogy hibát követ-e el. Szerintem sem követ el hibát, minek szenvedjen, ha nem muszáj.
Persze a hideg kólát megpróbálhatod ilyen esetben, de nekem sem mindig szokott használni. De az ujjam igen! :)
Boldog babavárást!
16 hetes kismami
Szerintem nem baj. Nagyon sokan maguktól hánnyák végig az egész terhességet, ők is ártanak a babának?? Én is mostanában vagyok egyre rosszabbul a kajától bármit is eszem, pl ezen a héten majdem minden nap hánytam és néha úgy voltam vele inkább túlesek rajta, mit szenvedek egész éjjel.
Szerintem ezidőtájt kezd a babó túl sok helyet bitoroli a gyomrunk kárára. Az eddigi jó étvágy pedig nem múlik el egyik napról a másikra. Kell egy kis átmenet.
A fogaidra kell vigyázni, mert a sav nem tesz jót nekik. És tudom nehéz, de meg kell találi azokat a kajákat, amik könnyen és gyorsan emlszthetőek. Evés után soha ne feküdj neki - séta, torna, stb.
És nyugi, attól, hogy segítesz a magadon és nem várod meg, hogy a kaja felfújjon, elrontsa az éjszakát nem lesz semmi bajotok. Hamarosan elmúlik, és az étvágyad is....
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!