Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hibát követek el azzal, hogy...

Hibát követek el azzal, hogy néha, ha hányingerem van, vagy véletlenül túl sokat ettem, ledugom az ujjam, hogy hánnyak?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször rosszul vagyok kaja után, akkor is, ha csak keveset eszem. 29 hetes vagyok.
2008. szept. 5. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit!
2008. szept. 5. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a kérdező válaszokat és jótanácsokat is kapott, amiket el is engedett a füle mellett. Véleményem szerint, persze lehet olyan hogy már annyira nem bírod hogy meg kell magadat hánytatni , igen. De nem általánosan. A kérdező nem 1-2 alkalomról írt, és az ember jót akart, és igenis TANÁCSOKKAL LÁTTA EL. Ha ez a kérdezőnek nem tetszik kérdezze meg inkább az orvosát!!!! Okos ember amúgy is ott kérdez.
2008. szept. 5. 15:05
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Ó de nagyokos válaszolok vannak errefelé! :)

Néha vagy 1-2 alkalom, miért kell ebbe beleköti??? Nem ezen volt a hangsúly, hanem hogy hibát követ-e el. Szerintem sem követ el hibát, minek szenvedjen, ha nem muszáj.

Persze a hideg kólát megpróbálhatod ilyen esetben, de nekem sem mindig szokott használni. De az ujjam igen! :)

Boldog babavárást!

16 hetes kismami

2008. szept. 5. 15:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj. Nagyon sokan maguktól hánnyák végig az egész terhességet, ők is ártanak a babának?? Én is mostanában vagyok egyre rosszabbul a kajától bármit is eszem, pl ezen a héten majdem minden nap hánytam és néha úgy voltam vele inkább túlesek rajta, mit szenvedek egész éjjel.

Szerintem ezidőtájt kezd a babó túl sok helyet bitoroli a gyomrunk kárára. Az eddigi jó étvágy pedig nem múlik el egyik napról a másikra. Kell egy kis átmenet.

A fogaidra kell vigyázni, mert a sav nem tesz jót nekik. És tudom nehéz, de meg kell találi azokat a kajákat, amik könnyen és gyorsan emlszthetőek. Evés után soha ne feküdj neki - séta, torna, stb.

És nyugi, attól, hogy segítesz a magadon és nem várod meg, hogy a kaja felfújjon, elrontsa az éjszakát nem lesz semmi bajotok. Hamarosan elmúlik, és az étvágyad is....

29 hetes kismama

2008. szept. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!