9 hetes babás vagyok,2 hete véletlenül derült ki hogy nagyon alacsony a progreszteron szintem utrogestant kaptam, azóta szedem most elmult a hányingerem. Lehet elhalt a babám mégis?
Szia!
Én 1 hetesen tudtam,hogy babás vagyok,el is mentem dokihoz a nemvárt mensi után.Látta is picikét,és rögtön kaptam progeszteronpótlást (Utrogestant).A következő vizsgálatkor,rá 3 hétre a baba sehol sem volt. :( Műszesres befejezés lett a vége a nagyon várt babának.Most várjuk,hogy leteljen a 3 hónap kényszerpihenő :(((
Ne aggódj, ha elhal a baba, mint az előző esetben, az sajnos beteg lett volna. Ez megtörténik progi hiány nélkül is.
Ha a picikéd egészséges, akkor Te most mindent megtettél érte, hogy szeded a gyógyszert. Nekem is kellett szednem, és már 32 hetesek vagyunk.
Szóval, ha a baba egészséges -és a gyógyszerrel mostmár Te is- akkor ugyanannyi esély van, hogy megmarad, mint másnak.
Az nagyon jó dolog, hogy ez időben kiderült, mert így lehet orvosolni a problémát. :)
Boldog, nyugodt babavárást Neked, és pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!