Ha a progreszteron szintem kissé alacsony akkor az a teherbeesést is nehezíti vagy a terhesség megmaradását nehezíti?
Köszi a választ! Nekem az orvos azt mondta, hogy ha 4-5 napot késik teszteljek, ha pozitív azonnal menjek és ad Utrogestant. De akkor nem kéne előbb elkezdeni szedni, mert akkor lehet, hogy sose lesz pozitív. Amúgy a határértéken belül vagyok, 12 az értékem és 3 és 56 között normális, de a doki szerint ez egy kicsit alacsony.
Ha elkezdem inni a palástfű teát az nem segít?
Nem tudom, hogy ezek a gyógyteák tényleg segítenek-e, elképzelhető-e, hogy helyettesítik a gyógyszereket? Az biztos, hogy sokan írtak már ide, akik sokáig próbálkoztak hiába, a teák fogyasztása után sikerült nekik szinte azonnal a terhesség. Én bízom benne, hogy nekem is beválik, még csak 2 hete iszogatom.
Bízz az orvosodban. Ha nem tudsz, keress egy másikat. Ezt tapasztalatból írom.
Sok sikert kívánok! :-)
Szia!
Hú, mintha a saját kérdésemet olvasnám...
Úgyanígy vagyok. 5 napos késés után teszt, utána Utrogestan.
Bennem is felemerült ez a kérdés, mert nekem már volt 3 vetélésem.
Kicsit még a prolaktinom is magas.
Én úgy védtem ki ezt a dolgot, hogy a háziorvosommal felíratam az Utrogestant, és az első pozi teszt után, elkezdem majd használni, úgy ahogy javasolják. Nekem ma kellett volna megjöjjön, holnap még tesztelek, mert a mai negatív lett.
Drukkolok neked!
A palástot ihatod, de nekem nem használt.
Szia!
Utolsó vagyok. Bocsi, hogy csak most válaszolok, azóta nem jöttem fel.
Eredmény: 2 halvány pozítiv tesztem van, de örülök, hogy magamra hallgattam, elkezdtem az Utrot, és még amellett is volt egy kis barnázásom, azóta abbamaradt. Kopp-kopp
Holnap még egy teszt, és azonnal hívom a dokimat, mert az 5 nap késés holnap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!