Farcsont törés/repedés szülés alatt volt e valakinek?
Írnának olyanok akiknek hasonló volt. Azért aggódom mert tudom mire számítsák a másodiknál, a doki szerint ugyan az lesz megint, 2-3 hónapig ülni sem tudok majd! Nem lehetne valahogy elkerülni? Pl: szülési póz...
Előre is köszi
A barátnőmnek volt, szegény a gátja is repedt, ő is nagyon megküzdött az üléssel.
Ők a második babánál úgy csinálták, hogy kitolásnál lecsúsztatták az ágyon, és így nem a csonton támaszkodott kitolás közben, Hanem inkább a csípője tartotta (nem tudom, mennyire érthető:D) így nem nyomta a farkcsontját a baba, és nem is repedt el. Nem tudom, meg lehet-e nálad csinálni, de azért drukkolok, hogy ne legyen ebből gond!
ҝ
Szülj ülve, állva, guggolva vagy négykézláb. (Utóbbi pozíciónál a legszélesebb egyébként a szülőcsatorna, itt távolodnak el egymástól leginkább a medence csontjai.) Az orvosnak kényelmetlen lesz, de nem ő szül, ugyebár. :-) Neked sokkal kényelmesebb és gyorsabb lehet így, mert a gravitáció a tágulásban és a kitolásban is segít.
Így ráadásul azt is elkerülöd, amiről az előző válaszoló írt.
Köszi nektek a választ!
Remélem kitalál a dokim valamit, bár már kérdeztem mi lesz, de nem igazán törte a fejét rajta, közölte: hasonlóra számítsak most is! Ezért gondoltam megkérdezem hátha van megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!