Második szülés hüvelyfal repedés után?
Legrosszabb esetben kiveszik császárral.
Én belevágnék. Bele is fogok, mert mi is szeretnénk kistesót az első mellé. Pedig engem is másfél óráig stoppoltak, miután két oldalt is végigrepedt a hüvelyem.
Az első szülés után nekem is repedt a hüvelyfal, a mééhszáj is. Nem ilyen komolyan ugyan, de varrni mindkettőt kellett és persze a gátat is. A harmadik szülésnél már gátmetszésre sem volt szükség. Azt mondta a szülésznő, hogy a szövetek egyre jobban tágulnak és ezért a többedik babánál már nem szokott gondot okozni. Persze csak akkor, ha odafigyelnek és hynak időt a tágulásra, nem siettetik a kitolást. Nem véletlenül mondják szülés közben, hogy most ne nyomj. Olyankor látják, érzik, hogy nagyon feszül.
Ha az orvosod lehetségesnek tartja igy a szülést, akkor szerintem higgy neki. Ha nem tartja biztonságosnak a hüvelyi szülést, akkor még mindig ott a programozott császár lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!