Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem varhato el a paromtol,...

Nem varhato el a paromtol, hogy vasarnap reggel hozzon reggelit nekem?

Figyelt kérdés
10 ora fele mar nagyon ehes vagyok,de o meg az agyban van.Terhes vagyok,es szolok neki,hogy menjen le.Mindig azt mondja,hogy menjek le en.A bolt egyebkent kozel van,en is le tudnek menni,de jol esne ha o menne le...hulyeseg?
2015. júl. 26. 10:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Feltettél egy kérdést amire mi válaszolunk akkor fogadd el azt a véleményt is ami esetleg nem tetszik. Nem te vagy a világban egyedül aki terhes. Én 4hónapos terhes vagyok és reggelente úgy kelek hogy már éhes vagyok. Ha nincs itthon reggeli akkor evidens hogy leugrok a boltba és nem várok a férjemre hogy majd felkel azért előbb mikor egész héten dolgozik hogy nekem lemenjen reggelit venni.Más az amikor rosszul vagy és megkéred menjen el vásárolni.Biztos nem mondaná azt hogy nem.. Lehet hogy én vagyok maradi de szerintem a te dolgod lenne a vásárlás.És nem bántani akarlak csak a véleményem írtam le,de nyugodtan pontozz le engem is.
2015. júl. 26. 21:36
 32/37 anonim ***** válasza:
46%
terhes vagy nem beteg. egyébként hány hetes vagy?
2015. júl. 26. 21:39
 33/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, total elfogadom,amit mondasz,foleg,hogy normalisan irtal,ezzel semmi bajom.Az,hogy az en dolgom a vasarlas,azzal nem ertek egyek,akkor lenne igy,ha nem dolgoznek.Mivel en is dolgozom,ugy gondolom,a tobbi feladat is megoszlik.26 hetes vagyok egyebkent.
2015. júl. 26. 21:51
 34/37 anonim ***** válasza:
46%
Ó korántsem tökéletes az életem, de ezt tudnod kéne hiszen ismersz. :) Tudnám sorolni, de nem lényeges a kérdésed szempontjából. És igenis én is vagyok hisztis, de tudom magamról ha az voltam és nem teszem fel a gyakorira ebben a formában, mert leoltanának, úgy ahogy téged. Sõt én azt is tudom magamról h lusta vagyok. Ez van. De nem teszek fel bugyuta kérdést ezzel kapcsolatban, ha n vágyom a negatív kritikára. :) De ha gondolod válaszolok az eredeti kérdésedre is. Hülyeség? Az!
2015. júl. 26. 21:56
 35/37 A kérdező kommentje:
Ezt a nem en vagyok az egyetlen terhes es a terhes vagy nem beteg dumat se ertem.A kerdesben is leirtam,hogy szo sincs arrol,hogy ne tudnek lemenni,le tudnek menni,csak jol esne ha o menne le...
2015. júl. 26. 21:57
 36/37 anonim ***** válasza:
44%
hát akkor ezt boxold le vele. én erre nem tudok mit mondani,próbáld vele megbeszélni hogy néha lemehetne aztán hátha sikerül. Arra írtam hogy más is terhes nyűgös,lusta,hisztis én is. De ha korog a pocakod és ő hajthatatlan akkor muszály menni. csak azt akartam mondani hogy ne várj rá hogy majd ő.. Jóéjt.
2015. júl. 26. 22:13
 37/37 anonim ***** válasza:
muszály- MUSZÁJ
2015. júl. 26. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!