Mitől lehet hogy hajnalban sugárban hánytam? Ez nem az első vasárnap reggel is ez történt.
Ezt akár én is kérdezhettem volna.30 hetemben én is hánytam egyik reggel,azt hittem meghalok.Habár én banán turmixot ittam a gyógyszerekre és szerintem az nem tetszett a picinek.Állítólag attól lehet,mert már nagyon pici helye van a gyomrunknak és ugye a babó is rugdoshatja.Ezért kell sokszor keveset enni.Ma reggel is rosszúl voltam,de megúsztam szerencsére.Kitartás Neked is.Ha még is gyakran előfordúl kérdezd meg az orvosod,biztos segít.
Üdv:32heteske
Sok ismerősöm van aki végighányja a terhességét, illetve, az utolsó trimeszterben visszatér a hányás, sőt egyesek a szülőszobában is hánynak. Nekem csak hányingerem van állandóan, és néha örülnék ha kijönne, mert utána jobban lehetnék. Valóban a baba is nyomja gyomrunk, meg ki tudja mitől lehet, de biztos nem azért mert a babának nem tetszik amit eszel, ez azért nem így működik.
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!