Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet hogy hajnalban...

Mitől lehet hogy hajnalban sugárban hánytam? Ez nem az első vasárnap reggel is ez történt.

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok és a szeméremcsontom is nagyon fáj. A méhszájam zárt hétfőn nézték.
2008. okt. 7. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Ezt akár én is kérdezhettem volna.30 hetemben én is hánytam egyik reggel,azt hittem meghalok.Habár én banán turmixot ittam a gyógyszerekre és szerintem az nem tetszett a picinek.Állítólag attól lehet,mert már nagyon pici helye van a gyomrunknak és ugye a babó is rugdoshatja.Ezért kell sokszor keveset enni.Ma reggel is rosszúl voltam,de megúsztam szerencsére.Kitartás Neked is.Ha még is gyakran előfordúl kérdezd meg az orvosod,biztos segít.

Üdv:32heteske

2008. okt. 7. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Lehet,hogy a baba nyomja a gyomrod és ettől van.
2008. okt. 7. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok ismerősöm van aki végighányja a terhességét, illetve, az utolsó trimeszterben visszatér a hányás, sőt egyesek a szülőszobában is hánynak. Nekem csak hányingerem van állandóan, és néha örülnék ha kijönne, mert utána jobban lehetnék. Valóban a baba is nyomja gyomrunk, meg ki tudja mitől lehet, de biztos nem azért mert a babának nem tetszik amit eszel, ez azért nem így működik.

39 hetes kismama

2008. okt. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!