Nem varhato el a paromtol, hogy vasarnap reggel hozzon
reggelit nekem?
Kérdezhetek valamit kérdező?
A párod dolgozik?
Mert ha igen, arra még nem gondoltál, hogy ha mondjuk hétfőtől péntekig dolgozik, akkor esetleg neki is jólesik hétvégén egy kicsit tovább pihenni?
Meg amúgy hogy lehet elfelejteni ennivalót venni? Nincs otthon semmi, főzni sem főztél ma? Akkor mit esztek?
2015. júl. 26. 20:14
22/37 A kérdező kommentje:
A parom dolgozik,ugyanugy ahogy en is.Ugy felejtettuk el,hogy tegnap delben jottunk haza nyaralasbol,es 2tol eskuvon voltunk,ma pedig ebed meghivasunk volt,igy se ma,se tegnap nem foztem.Hideg kaja volt itthon,csak kenyer kellett volna.
23/37 A kérdező kommentje:
En is dolgozom, o is,igy mindkettonknek jol esik pihenni tovabb.Az a rossz h mindig en megyek ilyenkor...
Persze! Ilyenkor meg jön h a sokadik alkalommal...tudod ki hiszi el neked. Akkor ezzel nyitottál volna a kérdésben. Amúgy meg tényleg sok bajotok lesz még, ha ezt sem tudjátok megbeszélni...Amúgy normális a párod veled? Csak ha már gyereket vállaltatok...Ha csak a boltba járás a probléma, akkor miért nem beszéled meg vele? Lehet utál boltbajárni, ez a te dolgod, de cserébe megcsinálja azt amit te nem szeretsz. Ha rosszul vagy, beteg vagy is leküld téged? Ha nem akkor igenis hisztizel.Nálunk én vagyok aki utál boltba menni, màzlim van õ szeret, cserébe én mást csinálok amit a férjem utál. DE!Ezt vele beszéltem meg!!!
2015. júl. 26. 20:32
25/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolso,most lepontoztalak!Ha nem hiszel nekem,akkor,minek irsz?
Megis mivel massal nyitottam az elejen?Ufyanezzel.Azert irtam,mert kivancsi vagyok,masnal hogy van...tudod ez egy ilyrn oldal...lehet eltevedtel,ha ez nem esett le eddig.
Sajnálom, de a véleményem ugyanaz! Hisztizel! Ha a boltbajárád lett volna az alap problémád, akkor azt írod le h a férjem SOHA nem képes a boltba lemenni. Most terhes vagyok és jól esne, ha figyelne rám. Ehelyett csak hisztizel, h a férjed alszik, fekszik, te mâr régóta éhezel, de lusti vagy lemenni és a fekvõ férjed sem képes rá. Ez igenis hiszti és beszéld meg a férjeddel! Amúgy tudom mire való ez az oldal képzeld el. De amit lemūvelsz te is terhes vagyok címszó alatt.....Lepontozhatsz, de ettõl nézd meg hány válaszadó adott NEKED igazat és gondolkozz el!
2015. júl. 26. 20:56
27/37 A kérdező kommentje:
Ugy tunik,hogy nem tudod mire valo ez az oldal.Tovabbra sem az a baj,hogy nem ertunk egyet,hanem a stilus ahogy eloadod es mondatokat adsz a szamba ugy ahogy azt en nem mondtam.Nyilvan tudod h milyen vagyok.Igy mar en is,hogy te milyen vagy.
"A baj az,hogy soha nem megy le,ha kerem,pedig neha lemehetne szerintem."
Ha eddig sem ment le, nem fog megváltozni. Az én férjem mindig lemegy boltba, nem én kérem, hanem ő kérdezi, hogy hozzon e valamit, így biztos vagyok benne, hogy akkor is ezt fogja tenni, ha terhes leszek.
2015. júl. 26. 21:07
Tanulj meg olvasni. :) Én csak megismételtem amit mondtál. :) Negatív választ kaptál, elhiszem h nem vagy tõle boldog, de ez van.A kérdésemre sem válaszoltál! Én meg leírtam egy élethelyzetet velem. Sajnálom h nem tetszik. Nem mondtam h tudom h milyen ember vagy, de ha te igen, hogy én milyen ahhoz gratulâlok.Habár ha ilyen jó emberismerõ vagy, akkor a férjed is meg kellett volna mâr ismerned. Nem? Amúgy csak azt mondtam h HISZTIZEL. Ez nem tulajdonság, vagy a személyiséged része, hanem egy cselekedet! Átmeneti âllapot gondolom a terhességed miatt, de akkor is hisztizel.Ez van. Lásd be. Nyilván nem vagyok én sem a legkedvesebb, de ha kívülrõl néznéd amit írtál, te sem válaszolnál másképp.
2015. júl. 26. 21:08
30/37 A kérdező kommentje:
Vicc vagy.Jo ejt.Menj a tokeletes eletedhez vissza es elvezd.
Kapcsolódó kérdések: