Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem varhato el a paromtol,...

Nem varhato el a paromtol, hogy vasarnap reggel hozzon reggelit nekem?

Figyelt kérdés
10 ora fele mar nagyon ehes vagyok,de o meg az agyban van.Terhes vagyok,es szolok neki,hogy menjen le.Mindig azt mondja,hogy menjek le en.A bolt egyebkent kozel van,en is le tudnek menni,de jol esne ha o menne le...hulyeseg?
2015. júl. 26. 10:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak nem vagy ágyhoz kötött veszélyeztetett terhes,akkor nem várható el.

Nem jó dolog,ha kiváltságosan érzed magad az állapotod miatt.

2015. júl. 26. 12:38
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem veszel/vesztek SZOMBATON kaját, ha tudod h másnap semmi kedved boltba rohangálni?
2015. júl. 26. 12:48
 13/37 anonim ***** válasza:
24%
El nem várható .. persze. De soha nem szültem volna egy olyan pasinak akiben annyi kedvesség nincs hogy a terhes felesége kedvéért lemenjen a boltba. Mi lesz ha nagy dolgot kérsz tőle ...
2015. júl. 26. 13:40
 14/37 anonim ***** válasza:
29%

Én soha nem Mondtam a páromnak,hogy hozzon nekem reggelit és még is van sokszor olyan,hogy korábban kel,elmegy a boltba és amire én felébredek addigra kész a reggeli.

úgy gondolom minden kismama ennyit megérdemel,hogy a párja hozzon neki reggelit.

Magamból indulok ki,és nekem jó érzés,hogy amikor felkel a párom a kávé készen van.

ez nem elvárás ,csak kedveskedés.

az emberek tényleg ilyenek,hogy egy egyszerű reggelit nem képesek csinálni?

akkor én nagyon szerencsés vagyok meg a párom is,hogy szeretünk kedveskedni.

2015. júl. 26. 15:41
 15/37 A kérdező kommentje:
Tokeletesen egyet ertek a 13as balaszoloval,arrol szol a dolog,hogy orulnek neki,nem elvarom.Rosszul fogalmaztam.A gyereket egyutt akartuk,nem az en dontesem,hogy allandoan ehes vagyok,en is szeretnek reggel az agyban sokaig lustalkodni,tvzni,nem boltba rohangalni allandoan,mert ehes vagyok,neha o is lemehetne,ha ehes vagyok,ugyanugy ahogy en is...mar ha elfelejtettunk elozo nap vasarolni...
2015. júl. 26. 16:16
 16/37 anonim ***** válasza:
75%
Anyukám, nagyon sok problémád lesz, miután megszületett a gyerek, ha ennyit nem vagytok képesek megbeszélni...
2015. júl. 26. 16:50
 17/37 anonim ***** válasza:
33%
Tudod mit? Egy hisztis pic*sa vagy. Miért kell lepontozni azokat a válaszolókat, akik megmondták neked az igazat h hülyeség amit mūvelsz? Vásároljatok be szombaton basszus. Jó lehet h egyszer elfelejtitek, de te azt írod h mindig ez van, õ soha nem megy le.....bla bla bla. Ha ilyen a párod, minek vállaltatok gyereket? Ha meg csak aznap nem volt kedve neked ugrálni, akkor mit hisztizel? Én is terhes vagyok, tudom mirõl beszélek. Igen, jól esik néha a törõdés. De te mi a francért nem vagy képes törõdni a másikkal. Ha egyszer rosszabb napja volt, fáradt, akkor te is leugorhatsz a közeli boltba kaját venni. Én mindkét esetben nagyon elgondolkoznék. Ha elõször mordul rám a párom, akkor biztos h tudnám h hisztizek, meg lehet õ is fáradt. Ha meg állandóan ilyen, akkor h mi a francnak vállaltunk mi gyereket.
2015. júl. 26. 17:50
 18/37 anonim ***** válasza:
77%

És mi lesz Veled,ha majd a másodikat várod?

Akkor megnézem,hogy hogy lesz lustálkodás, meg ágyba reggeli!

2015. júl. 26. 18:37
 19/37 anonim ***** válasza:
27%
17-es teljesen igazad van
2015. júl. 26. 19:04
 20/37 A kérdező kommentje:
Ha a masodikat varom,nyilvan nem fogok fekudni 10kor delelott,de addig azert csak lehet,nem?Valoban bevasarolhatnank elozo nap,de erre nem mindig van lehetoseg.Tegnap eskuvon voltunk,az egesz nap errol szolt.A baj az,hogy soha nem megy le,ha kerem,pedig neha lemehetne szerintem.Azert vallaltunk gyereket,mert szeretjuk egymast,nem volt problema eddig es most sincs,csak ez nekem most fura volt,hogy sokadik alkalommal se,es nekem kell.Nem vagyok hisztis,es nem is kell ilyen aggreszivnak lenni.Aki ugy valaszolt,hogy nem itelt el vagy normalisan irt,zoldet nyomtam,a tobbieknek semmit.
2015. júl. 26. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!