Jane matrix babakocsi van valakinek? Mik az előnyei és a hátrányai?
Azért szeretném ezt a kislányunknak, mert a mózese beköthető a kocsiba és mi sokat és hosszan utazunk, és azt olvastam nem egészséges a pici babának több órát bébi hordozóban lenni.
Egyébbként mivel nagyon drága használtat vennénk.
Köszönöm szépen a válaszokat.
utolsónak:
Minél drágább egy babkocsi, annál kevésbeé parktikus. Szép, dizájnos csak az anyuka bizots nem jár vele boltba, max tologatja a plázában. Neme 50 ezres van, 1 éve használom, van hozzá hordozó, nagy kosár alul, bolygókerék.
Ha valaki azért vesz 100 ezer felett babakocsit, mert azt hiszi minél drágább annál jobb, az egy igazi sznob.
Azt a pénzt másra költöm, vettem drágább gyerkülést (mert ott tényleg fontos a biztonság), a gyerekeimre.
olcsó húsnak hig a leve,ez a babakocsinál is igaz.
Nekem Quinny buzz-om van beférek vele mindenhová, bolta is,jól birja a rossz utakat kényelmes a babámnak és az autómba is befér,nem ezen spóroltam a gyerekülésre(azt is kiváló töréstesztes isofixeset vettünk)
monduk nekünk a jané nem vált be,nagyon kicsi a matrix hordozó mózes,3 hetes volt a babám,mikor lecseréltük a buzz-ra,a maxi cosi hordozó elég tágas és sokkal jobban döntött,mint a többi hordozó.
Kedves 9.56-os!
Jó, hogy neked pénz nem számít, mi a kérdezőnek próbáltunk tanácsot adni, nem a kocsik árát megvitatni.
A legjobb ülés pedig a RÖMER, nem a maxi cosi, ha már ennyire a legjobbat akartad, utána olvashattál volna egy kicsit, a Römernél nincs jobb, a maxi cosi csak utána kullog a törésteszteken :).
Nekem egy "szerinted szecska" Bergon babakocsim van, nem volt 100 Ft, elég tágas, kényelmesen tolható, a legnagyobb hóban sem volt vele gond. Én, kispolgár, ezt tudtam megvenni.
olvashatnál figyelmesebben
a hordozó volt
(isofixes) maxi cosi
az autósülésünk pedig egy römer
mi is fizetésből élünk,de a gyerekeknek a legjobbat adjuk meg mindenből.
Mi egy közalkalmazotti fizetésből élünk, és egy táppénzen, amit minimálbér után kapok (két felső foku diplomával csak így tudtam elhelyezkeni).:(
Tájékozatlan vagyok, mert első baba (baráti és családi körben már nagyobbak a gyerkőcök).
Örülök minden véleménynek, mert a legjobbat szeretnénk a legjobb áron.
Köszönöm a hozzászóllásokat és szívesen olvasok minden más véleményt.
Ma láttam az Allee-ban egy bizonyára drága babakocsit, a kosárrésze akkor volt, hogy elfért benn egy 1,5 l-es ásványvizes palack (az volt benne).
Hát azzal biztos nem járnak vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!