2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?
Gratulalok a lanyokhoz mindkettotoknek!!! :-)
De jo lenne ha mar szerda lenne.... En is tudni szeretnem ki lakik a pocakomban!!!
Akkor, a lanynevek ki vannak mar valasztva? Vagy meg nem veglegesek?
Igen, nekunk tobb is van! :-)
Erdekes modon a fiu nevekbol tobb van ami tetszik, de az elso ket befuto az Oliver es a Patrik.
Lanybol nekem az Eliza lenne a nyero, de parom nagyon idegenkedik tole, o Adelt szeretne, nekem viszont az nem annyira tetszik, akkor inkabb Aliz, vagy Anna. :-)
A kisfiunkat egyebkent Andornak hivjak. :-)
Nektek mik a nyero nevek?
Sziasztok lanyok!
Holnap megyek (vegre) a genetikai uh-ra!!! :-)
Talan kiderul hogy leany vagy fiucska! Mar nagyon varom!
Egyebkent mi ujsag? Gondolom lassan mar mindenki erzi a babajat mozogni. Olyan jo erzes, nem? :-)
Sziasztok
95% hogy hugicaja lesz a kisfiunknak!!! :-)
Nagy az orom! :-)
En is figyelem hogy mikor van ebren a csajszi, mert allitolag igy lesz a napirendje kint is.
Most fogunk majd jobban belegondolni a nevekbe. En irtam korabban, h nekem az Eliza tetszik, de parom meg baratkozik ezzel a nevvel. Lehet h masikat valasztunk majd, amivel nem kell ennyit baratkozni. :-)
Ja-ja,eddig tenyleg ugy nez ki, h csajos honap lesz a december. :-)
En azt eszre vettem h a kislanyom fel tiz korul kezd hancurozni a pocakomban. Ha igy lesz, akkor legalabb a fiamat nyugodtan le fogom tudni tenni aludni. :-)
Kicsit parazom, h hogy fogok birni ket gyerkoccel. Egyenlore el sem tudom kepzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!