Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2015 decemberre kiírt kismamik...

2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok vásárlással? Baba mozgással?
2015. júl. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

Gratulalok a lanyokhoz mindkettotoknek!!! :-)

De jo lenne ha mar szerda lenne.... En is tudni szeretnem ki lakik a pocakomban!!!

Akkor, a lanynevek ki vannak mar valasztva? Vagy meg nem veglegesek?

2015. júl. 24. 07:55
 42/53 A kérdező kommentje:
Nekünk fiú nevünk volt fixre, lány még nem eldöntött :) Nektek vannak tippek?
2015. júl. 24. 13:23
 43/53 anonim ***** válasza:

Igen, nekunk tobb is van! :-)

Erdekes modon a fiu nevekbol tobb van ami tetszik, de az elso ket befuto az Oliver es a Patrik.

Lanybol nekem az Eliza lenne a nyero, de parom nagyon idegenkedik tole, o Adelt szeretne, nekem viszont az nem annyira tetszik, akkor inkabb Aliz, vagy Anna. :-)

A kisfiunkat egyebkent Andornak hivjak. :-)

Nektek mik a nyero nevek?

2015. júl. 24. 21:49
 44/53 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, mi még csak most kezdtünk el beszélgetni a párommal a nevekről, még nem tudjuk.
2015. júl. 27. 12:01
 45/53 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok!

Holnap megyek (vegre) a genetikai uh-ra!!! :-)

Talan kiderul hogy leany vagy fiucska! Mar nagyon varom!

Egyebkent mi ujsag? Gondolom lassan mar mindenki erzi a babajat mozogni. Olyan jo erzes, nem? :-)

2015. júl. 28. 22:13
 46/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) A mi kislányunk nagyon huncut mert általában akkor van fent amikor én aludni szeretnék. :) Már most nagyon szeretjük őt. A legközelebbi ultrahang szept. 2.-án lesz de már alig várom hogy lássam :) még kb 4,5 hónap és élőben is velünk lesz :)
2015. júl. 28. 23:01
 47/53 anonim ***** válasza:

Sziasztok

95% hogy hugicaja lesz a kisfiunknak!!! :-)

Nagy az orom! :-)

En is figyelem hogy mikor van ebren a csajszi, mert allitolag igy lesz a napirendje kint is.

2015. júl. 29. 14:14
 48/53 A kérdező kommentje:
Gratu :) Nevét lehet tudni? :) Hááááát én remélem nem ilyen lesz a napja, mert reggelente meg este aktív inkább :) hátha azért este inkább aludni fog. Úgy látszik egyébként a 2015 december csajos hónap lesz :D
2015. júl. 29. 22:04
 49/53 anonim ***** válasza:

Most fogunk majd jobban belegondolni a nevekbe. En irtam korabban, h nekem az Eliza tetszik, de parom meg baratkozik ezzel a nevvel. Lehet h masikat valasztunk majd, amivel nem kell ennyit baratkozni. :-)

Ja-ja,eddig tenyleg ugy nez ki, h csajos honap lesz a december. :-)

En azt eszre vettem h a kislanyom fel tiz korul kezd hancurozni a pocakomban. Ha igy lesz, akkor legalabb a fiamat nyugodtan le fogom tudni tenni aludni. :-)

Kicsit parazom, h hogy fogok birni ket gyerkoccel. Egyenlore el sem tudom kepzelni.

2015. júl. 30. 08:05
 50/53 A kérdező kommentje:
Na csajok úgy néz ki a mi kislányunk neve: Melissa :) Őszinte vélemények??
2015. júl. 31. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!