2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?
Figyelt kérdés
Hogy álltok vásárlással? Baba mozgással?2015. júl. 16. 01:29
21/53 anonim válasza:
Sziasztok! Mi december 31. Re varjuk a babot! Sajnos mg nem tudjuk, hogy mi lesz,de talan 2 het mulva! Van mar par cucca de a java meg most jon. 😊
22/53 A kérdező kommentje:
14-es! Boldog szülinapot a kisfiadnak :) Mi külföldön vagyunk (Németo.) és én itt is fogok szülni, a név ha fiú lesz Sebastian ha lány az még nem 100%-ig eldöntött de Vivienne, Eveline, Norah vagy valami hasonló ami szép magyarban is és németül se hangzik rosszul :) Én eddig szerencsére nem vizesedem, szoktam tornázni, mi is fogjuk csinálni a gátmasszázst:)
2015. júl. 17. 21:17
23/53 A kérdező kommentje:
Látszik már a pocakotok?
2015. júl. 17. 21:45
24/53 Ninus85 válasza:
Nekem pocak kb a 16. hét környékén kezdett el látszani, de pont ma jegyezték meg, hogy már szépen kerekedek. :) Ha teleeszem magam, simán kinézek vagy 7 hónapos terhesnek!:D
Kérdező, szép neveket találtatok!:) Ott kint milyen a terhesgondozás?
Akkor mostantól nem aggódom a vizesedés miatt, köszii!:D
25/53 Ninus85 válasza:
Na, csajok, hova tüntetek?:) Ki hogy viselte a mai hőséget?
26/53 anonim válasza:
Már kezd alakulni a pocak [link]
Oh én ma nem mozdultam ki.. Tegnap, de estére nagyon fáradt voltam :)
27/53 anonim válasza:
Szep pocak! :-) es nem is olyan kicsi! Nekem a 2. Babaval is kb ekkora pedig allitolag a 2.-al nagyobb a has. Annyi hogy en sajna nem vagyok ilyen szep sovany, mint te. :-)
28/53 A kérdező kommentje:
[link] Mi itt tartunk :) összehasonlítási alapom nem nagyon van az otthonival csak nőgyógyászatilag de az ég és föld. A gépek az orvos minden sokkal jobb. Itt nincs olyan hogy védőnőhöz kell járni és nem kell kötelezően elmenni fogorvoshoz meg háziorvoshoz. A dokim csinál minden vizsgálatot. Vért a rendelőjében erre külön kialakított kis helyiségben vesznek. Eddig minden vizsgálatnál néztek vizeletet, vérnyomást, súlyt és gondolom vércukrot (ujjból vettek vért) és minden vizsgálat eredménye kész mire bemegyek a rendelőbe. Kb 10-15 percet kell várnom többet nem.
2015. júl. 20. 22:12
29/53 anonim válasza:
Szép sovány..jaj ne írj ilyet :)
Én nagynak látom magam.. 10 kilót híztam eddig. Félek mi lesz így később. Sajnos ha levegőt veszek attól is hízok :)
30/53 anonim válasza:
Szerintem akkor is csini vekony vagy. Ezert is hiztal ennyit. :-) ne aggodj, tuti lemegy majd ami feljott! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!