2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?
1. Vagyok
Jo sokan osszegyultunk, akik decemberben szulnek! Ugy latszik a tel vege igen termekenyre sikeredett. :-)
En is nagyon szeretnem mar ha kiderulne h fiu v lany.
Kisfiam nyari szuletesu (holnap van a szulinapja :-) ), uh azert nekunk is be kell majd szerezni par ruhat, mert szerintem epp semmi nem lesz ra jo. Ha lany lenne, akkor viszont noverem decemberi kislanyatol mindent megorokolne, uh hosszu evekig semmi gondunk nem lenne a ruhazkodassal.
Mi csak 29.-en megyunk uh-ra. Jo kesore kaptam idopontot.
Szules: en anno csinaltam a gatmasszazst, igaz olyan korhszban szultem ahol kotelezoen volt gatmetszes. De azert lehet h megis segitett vmit a masszazs.
12 orat vajudtam, erzestelenito nelkul, oxitocinnal es burokrepesztessel megis pozitiv elmenykent el bennem, uh nem felek, inkabb kivancsi vagyok h ez vajon mennyiben lesz masabb, esetleg gyorsabb.
Ti hol fogtok szulni? En a Mav-ban (regi Honved). Hatha talalkozom majd valamelyikotokkel. :-)
Én a Bajcsyban fogok szülni, kicsit tartok is tőle, első baba!:) Még dolgozom, de lassan már gondolkozom az itthon maradáson, egyre nehezebben bírom a dolgokat, pl. már kétszer előfordult, hogy bevizesedett a bokám, illetve már egy 10-15 perces séta a melóhelyig is keményedést okoz, pedig igyekszem lassan menni. Nálunk két doki mondta (sztk-s és szonográfus), hogy kiscsaj van odabent, Úgyhogy ennek tudatában gondolkozunk színekben. :)
Nevekkel hogy álltok?:)
Haaat, az tenyleg nem jo, h mar vizesedik a labad. Viszonylag koran van meg ehhez. Probalj meg meg tobb folyadekot inni, h a veset gyorsabb mukodesre serkentsd!
En is szamitani fogok ra, de ugy gondolom, az elso terhesseget alapul veve, h kb az utolso ket honapban lesz.
Nevekbol en mar vegigneztem az utonev konyvet es feljegyeztem ami tetszik. Tobb a fiu nev, erdekes modon.
Lanyban az Eliza tetszik nagyon, de a paromnak nagyon nem. Talan az Alizban fogunk tudni kiegyezni, ha lany lesz. :-)
Fiuban jelenleg az Oliver a befuto, de a Patrik is tetszik mindkettonknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!