Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2015 decemberre kiírt kismamik...

2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok vásárlással? Baba mozgással?
2015. júl. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
De sokan vagyunk itt, akik dec. 10-re vannak kiírva! :)
2015. júl. 16. 16:53
 12/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Mi dec. 11-re vagyunk kiírva és már kb 2 hete rugdosódik (170 cm és 56kg-al kezdtem, 1 hónapja a vizsgálaton 1,5 kg plusz) apa is érzi már (mindig ő kapja a legnagyobb rugásokat), mi elkezdtünk vásárolni mert nem nagyon van kitől örökölnünk így megvettük a babakocsit barna-krém kombó, babakádat almazöld, szőnyeget micimackós, 1 zöld-krém kifogót 1 kis zokni ami I love mum&dad-es és 2 anyagkiscipő az egyiken maci van a másikon meg the boss felirat illetve egy fehér zsenília macis bundazsákot :) nem tudjuk még a nemét jövőhét csütörtökön megyünk a következő uh-ra talán ott kiderül :) lassan muszáj volt nekünk elköltözni mert augusztusba 3 hétig nem vagyunk képbe aztán előttünk áll még egy költözés festés és babaszoba berendezés :) Ti gondolkoztatok már a szülésen? Gátmasszázs? Én alig várom hogy kiderüljön a neme, mert elegem van már az olyan rokonokból barátokból akik már úgy beszélnek a babámról hogy biztos lány meg biztos fiú. Ki vagyok már tőlük!!
2015. júl. 16. 22:36
 13/53 A kérdező kommentje:
*nekünk elköltözni helyett nekünk elkezdeni...
2015. júl. 16. 22:38
 14/53 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

Jo sokan osszegyultunk, akik decemberben szulnek! Ugy latszik a tel vege igen termekenyre sikeredett. :-)

En is nagyon szeretnem mar ha kiderulne h fiu v lany.

Kisfiam nyari szuletesu (holnap van a szulinapja :-) ), uh azert nekunk is be kell majd szerezni par ruhat, mert szerintem epp semmi nem lesz ra jo. Ha lany lenne, akkor viszont noverem decemberi kislanyatol mindent megorokolne, uh hosszu evekig semmi gondunk nem lenne a ruhazkodassal.

Mi csak 29.-en megyunk uh-ra. Jo kesore kaptam idopontot.

Szules: en anno csinaltam a gatmasszazst, igaz olyan korhszban szultem ahol kotelezoen volt gatmetszes. De azert lehet h megis segitett vmit a masszazs.

12 orat vajudtam, erzestelenito nelkul, oxitocinnal es burokrepesztessel megis pozitiv elmenykent el bennem, uh nem felek, inkabb kivancsi vagyok h ez vajon mennyiben lesz masabb, esetleg gyorsabb.

Ti hol fogtok szulni? En a Mav-ban (regi Honved). Hatha talalkozom majd valamelyikotokkel. :-)

2015. júl. 17. 05:25
 15/53 Ninus85 ***** válasza:

Én a Bajcsyban fogok szülni, kicsit tartok is tőle, első baba!:) Még dolgozom, de lassan már gondolkozom az itthon maradáson, egyre nehezebben bírom a dolgokat, pl. már kétszer előfordult, hogy bevizesedett a bokám, illetve már egy 10-15 perces séta a melóhelyig is keményedést okoz, pedig igyekszem lassan menni. Nálunk két doki mondta (sztk-s és szonográfus), hogy kiscsaj van odabent, Úgyhogy ennek tudatában gondolkozunk színekben. :)

Nevekkel hogy álltok?:)

2015. júl. 17. 06:37
 16/53 anonim ***** válasza:

Haaat, az tenyleg nem jo, h mar vizesedik a labad. Viszonylag koran van meg ehhez. Probalj meg meg tobb folyadekot inni, h a veset gyorsabb mukodesre serkentsd!

En is szamitani fogok ra, de ugy gondolom, az elso terhesseget alapul veve, h kb az utolso ket honapban lesz.

Nevekbol en mar vegigneztem az utonev konyvet es feljegyeztem ami tetszik. Tobb a fiu nev, erdekes modon.

Lanyban az Eliza tetszik nagyon, de a paromnak nagyon nem. Talan az Alizban fogunk tudni kiegyezni, ha lany lesz. :-)

Fiuban jelenleg az Oliver a befuto, de a Patrik is tetszik mindkettonknek.

2015. júl. 17. 08:52
 17/53 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Mi vidéken lakunk, így a legközelebbi kórházban fogok szülni. Magándokihoz járok, nagyon megbízható, plusz egy szülésznőt is fogadni fogok, akit mindenki csak dicsér. Első baba nálunk is, a szülésbe még bele sem gondoltam. Gátmasszázst szerintem végezni fogok/fogunk. Ártani nem árt. Plusz a dokim sem megrögzött gátmetsző. :) Én már nem dolgozom, most szabin vagyok, de a munkahelyemmel megállapodva nem is megyek már vissza, csak a baba 2-3 éves korában. Nekem a 15. héttől már olyan fura, mintha nem is lennék terhes. :( Addig rosszul voltam, most már semmi ilyet nem érzek (csak a puffadást). A pocak már nőtt, de 1-2 hete az sem változott (hullámokban nő). Mozogni érzem, de csak ritkán, ha háton fekszem és ő is éppen aktív. Az UH meg még legalább 3-4 hét!
2015. júl. 17. 09:09
 18/53 anonim ***** válasza:
Ja! Lemaradt, hogy én a 4 hónap alatt 4-5 kg híztam! Pedig nem eszek többet, mint előtte. Viszont az emésztésem borzasztó, puffadás, gyomorsav, reflux, székrekedés. :( Remélem a 4-5 kg nagy része csak víz! :) Mert mire decemberre érek ilyen ütemben meglesz a 30 kg plusz! :(
2015. júl. 17. 09:13
 19/53 Ninus85 ***** válasza:
2-3 liternel többet nem nagyon tudok inni, de mindig igyekszem. :) Én is korainak tartottam, de hát ez van. Kicsit tartok tőle, hogy a végére emiatt fogok vagy 20 kg-t hízni, de azt mondják, az utána gyorsan lemegy. (ja, persze, csak cipelni nem lesz egyszerű!:D) Amúgy sem vagyok egy vékony alkat, mondjuk molettnek se mondanám magam, de azért jó lenne keveset felszedni. Eddig viszonylag kevés jött fel, 5 hónap alatt 2-2,5 kg, nagyjából az utolsó hetekben, eddig féltem is, hogy miért nem gyarapodok, de a védőnő megnyugtatott, hogy a kicsi Úgyis elveszi, ami neki kell!:)
2015. júl. 17. 15:20
 20/53 anonim ***** válasza:
En is a vizesedes miatt hiztam sokat az elso terhessegemnel. (Tobb mint 20 kg-ot) De szules utan, mikor hazajottem a korhazbol, talan ha 5 kg plusz maradt rajtam, ami ket het mulva teljesen lement. Uh szerintem ezen ne aggodj. :-)
2015. júl. 17. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!