Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2015 decemberre kiírt kismamik...

2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok vásárlással? Baba mozgással?
2015. júl. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Jelen! :-) december kozepere vagyok kiirva, 2. Baba lesz.

Vasarolni meg egyaltalan nem vasaroltam, mivel meg nem tudom a nemet, viszont ugye az elso gyerkoctol egy csomo mindenunk megvan.

Egy bo hete erzem mozigni a Picurt. :-)

Te hogy vagy? Hogy allsz a fenti dolgokkal?

2015. júl. 16. 06:29
 2/53 anonim ***** válasza:

(dec 10)

Én tegnap kaptam nővéremtől ruhákat.. Át is néztem őket. Nagyon még nem vásároltam semmit. Majd szép lassan :)

2015. júl. 16. 07:19
 3/53 Ninus85 ***** válasza:

Sziasztok! Ma töltöttem a 20. hetet, dec. 3-ára vagyok kiírva!:) Eddig mi se nagyon vásárolgattunk, rengeteg dolgot kaptunk rokonoktól, sok mindent szerencsére nem kell majd vennünk. A picurka van amikor tök lusta, keveset mozog, van, amikor viszont le se akar állni!:D Apa sajnos még nem érzi/látja, kicsit neki is van keseredve emiatt. Nálatok apa már érezte a mozgást?

Ti dolgoztok még?

Üdv,

Ninus

2015. júl. 16. 07:29
 4/53 anonim ***** válasza:

1. Vagyok

En nem dolgozom, itthon vagyok a 2 eves fiammal. Ugy volt h most megyek vissza osszel, de a Kisteso kozbeszolt. :-)

Aaaa, apa meg nem erzi. Az en parom szinte meg a 39. Heten sem erezte. :-) igaz akkor melso fali volt a mehlepenyem, ami ugye tompitott. Most hatso reszen tapad, uh remelem erezni fogja.

En pont ma vagyok 18 hetes.

2015. júl. 16. 08:20
 5/53 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is dec. 10- re vagyok kiírva. Elsõ baba. Még nem nagyon érzem h mocorog. Néha valami bizsergésfélét este ha lefekszem, de azt sem minden nap. Még nem nagyon vettem semmit, mert még nem tudom a nemét. Pár unisex bodyt és egy kötött kiscipõt. Mi sok dolgot kapunk a sóg. nõmtōl, úgyhogy azt kell átvàlogatnom elõször. De azt tudom, h a hordozó, babakocsi, kiságy megvan. Téli ruhákat biztos h be kell szerezzek, az övé nyári baba(független a nemtõl), pléd, meg az apró cuccok. Ja babakádat is megörököltül. Iszonyú mázlis vagyok. Még dolgozom.
2015. júl. 16. 09:15
 6/53 anonim ***** válasza:
Szia első baba úgy néz ki fiú lesz. December közepe az időpont. TALÁN ufó vagyok de én még se gyerekruhat se kismama ruhát nem vettem. A kisszoba is még ezután lesz betonozva, burkolva, festve. Még egy üzletben sem voltam Bennt! Nem vagyok Elkésve sztem, még 4 honapunk van én meg már 2 hónapja nem is dolgozom.
2015. júl. 16. 09:41
 7/53 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi karácsonyra vagyunk kiírva. :) 17 hetes vagyok. Most már jól érzem magam, mert vége a rosszulléteknek és az állandó fáradtságnak (nekem ez majdnem a 15. hétig tartott). Mozogni kb. onnantól érzem, hogy elmúltak a rosszullétek. A 12. hetes UH-n fiúnak nézett ki, de még várnom kell a 20. heti UH-ra , az lesz a biztosabb. Vásárolni még nem vettem semmit, de szinte már mindent kaptam, örököltem. Egyelőre még fel vannak halmozva egy sufniban. Babonából nem rendezem be a szobácskát majd csak novemberben. :)

2015. júl. 16. 10:21
 8/53 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is karácsonyra vagyok kiírva, 3. baba lesz. Most frissibe még semmit nem vásároltam, sok mindent nem is kell majd. Lány-fiú párosom van, így ruhából is van mindenféle.

Hát a 13. héten már éreztem párszor a babát, meg múlt héten is a mozgolódást, de azóta semmit. Ezért most eléggé rám jött a para :( (nagyon remélem, hogy nincs semmi gond)

Jövő héten megyek a 18. heti uh-ra, talán ott majd már látszik a neme is.

Tünetem annyi, hogy nagyon hamar kifáradok és nehezen kapok levegőt; meg elég gyakori a hüvelyfájdalom.

Nem dolgozom, még itthon vagyok a fiammal.

2015. júl. 16. 10:41
 9/53 Picsusz ***** válasza:
Sziasztok.Mi dec.10-re vagyunk kiírva,19 hetesek vagyunk,de még nem tudjuk a baba nemét,takargatja magát a kis drágám.Első baba lesz.Mi nem vettünk még semmit,még szerintem ráér,viszont 1-2 ruhácskát már kaptunk rokonoktól.A mozgását mintha 3-4 napja talán éreznék valamit napi 1-2x,olyan nyomásszerűt,de nem merném kijelentei,hogy ő lenne az.Remélem hamarosan jobban érzem majd,addig is marad a szívhanghallgató :)
2015. júl. 16. 15:38
 10/53 anonim ***** válasza:
Utolsó mensiből számolva dec. 3, ultrahang méretekből dec. 12...már a múlt héten is éreztem némi bizsergést, de ezen a héten konkrétabban érzem, este leginkább, amikor hátamra fekszem, de néha evés közben is bökdös. Még nem vettem semmit, még van időm. A nemét még nem tudjuk. Boldog babavárást mindenkinek :)
2015. júl. 16. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!