2015 decemberre kiírt kismamik vagytok?
Szia!
Jelen! :-) december kozepere vagyok kiirva, 2. Baba lesz.
Vasarolni meg egyaltalan nem vasaroltam, mivel meg nem tudom a nemet, viszont ugye az elso gyerkoctol egy csomo mindenunk megvan.
Egy bo hete erzem mozigni a Picurt. :-)
Te hogy vagy? Hogy allsz a fenti dolgokkal?
(dec 10)
Én tegnap kaptam nővéremtől ruhákat.. Át is néztem őket. Nagyon még nem vásároltam semmit. Majd szép lassan :)
Sziasztok! Ma töltöttem a 20. hetet, dec. 3-ára vagyok kiírva!:) Eddig mi se nagyon vásárolgattunk, rengeteg dolgot kaptunk rokonoktól, sok mindent szerencsére nem kell majd vennünk. A picurka van amikor tök lusta, keveset mozog, van, amikor viszont le se akar állni!:D Apa sajnos még nem érzi/látja, kicsit neki is van keseredve emiatt. Nálatok apa már érezte a mozgást?
Ti dolgoztok még?
Üdv,
Ninus
1. Vagyok
En nem dolgozom, itthon vagyok a 2 eves fiammal. Ugy volt h most megyek vissza osszel, de a Kisteso kozbeszolt. :-)
Aaaa, apa meg nem erzi. Az en parom szinte meg a 39. Heten sem erezte. :-) igaz akkor melso fali volt a mehlepenyem, ami ugye tompitott. Most hatso reszen tapad, uh remelem erezni fogja.
En pont ma vagyok 18 hetes.
Sziasztok!
Mi karácsonyra vagyunk kiírva. :) 17 hetes vagyok. Most már jól érzem magam, mert vége a rosszulléteknek és az állandó fáradtságnak (nekem ez majdnem a 15. hétig tartott). Mozogni kb. onnantól érzem, hogy elmúltak a rosszullétek. A 12. hetes UH-n fiúnak nézett ki, de még várnom kell a 20. heti UH-ra , az lesz a biztosabb. Vásárolni még nem vettem semmit, de szinte már mindent kaptam, örököltem. Egyelőre még fel vannak halmozva egy sufniban. Babonából nem rendezem be a szobácskát majd csak novemberben. :)
Sziasztok!
Én is karácsonyra vagyok kiírva, 3. baba lesz. Most frissibe még semmit nem vásároltam, sok mindent nem is kell majd. Lány-fiú párosom van, így ruhából is van mindenféle.
Hát a 13. héten már éreztem párszor a babát, meg múlt héten is a mozgolódást, de azóta semmit. Ezért most eléggé rám jött a para :( (nagyon remélem, hogy nincs semmi gond)
Jövő héten megyek a 18. heti uh-ra, talán ott majd már látszik a neme is.
Tünetem annyi, hogy nagyon hamar kifáradok és nehezen kapok levegőt; meg elég gyakori a hüvelyfájdalom.
Nem dolgozom, még itthon vagyok a fiammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!