18-20 genetikai uhn látják a magzat nemét?
Figyelt kérdés
Üdv. 16 hetes terhes vagyok és hamarosan esedékes a következő uh. Az elsőnél 12 hetesen nem mertem rákérdezni mert ugy voltam vele,hogy még ugy sem biztos,meg olyan komor volt az orvos mondom biztos mondja ha lát vmit.. Ezek szerint nem is mondják ha nem kérdezek rá?2015. júl. 14. 13:53
11/12 anonim válasza:
Igenis van a testalkatnak köze az uh-hoz, több doki is ezt mondta. Gondolom mivel az uh-nak nem kell annyi rétegen áthatolnia.
12/12 anonim válasza:
Nem érdemes vitázni, mivel mindkettőtöknek igaza van :)
A testalkatnak köze van az ultrahanghoz. Kövér kismamáknál -mivel a zsírrétegben nem úgy viselkedik az ultrahang mint pl. a magzatvízben- rosszabbak a "látási viszonyok". Ha nem így lenne, akkor nem is lenne ultrahangozási lehetőség, akkor nem látszódnának fehéren a csontok és feketén a vizesebb részek.
Ugyanakkor 18-20. heti ultrahangon a baba nemét már látják akkor is ha a kismama nem a legvékonyabb. Inkább az számít, hogy fekszik a baba, hogy tartja a lábát, belóg-e a köldökzsinór, stb.
Minél előrehaladottabb a terhesség annál kevésbé számít, hogy ki milyen testalkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!