Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-20 genetikai uhn látják a...

18-20 genetikai uhn látják a magzat nemét?

Figyelt kérdés
Üdv. 16 hetes terhes vagyok és hamarosan esedékes a következő uh. Az elsőnél 12 hetesen nem mertem rákérdezni mert ugy voltam vele,hogy még ugy sem biztos,meg olyan komor volt az orvos mondom biztos mondja ha lát vmit.. Ezek szerint nem is mondják ha nem kérdezek rá?
2015. júl. 14. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sok orvos még csak nem is tippel 12 hetesen.

18-20 hetesen ha szerencséd van, meg tudja mondani. Babától függ, hogy megmutatja-e. En 19 hetesen voltam, láttuk mi is, amit kell. De van akinek a baba eltakarja így nem derül még ki.

2015. júl. 14. 13:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Orvosfüggő. Alapjáraton az UH nem babamozi. Azért van, hogy megvizsgálják, hogy van a baba. Nem kötelező kérdés nélkül mondani csak azt ha baj van. A többiről ha csak leletet diktál akkor max. moroghatsz, hogy milyen komor volt, de attól még az szakmailag rendben van.

Az más kérdés, hogy az ilyen orvoshoz nem szívesen járunk.

2015. júl. 14. 14:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét babámnak a nemét biztosra mondták már ekkor, de pl. unokaöcsém a 23. hétig rejtegette magát.

Nekem amúgy nem mondták meg automatikusan a nemét, rá kellett kèrdezni.

2015. júl. 14. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha úgy fekszik, akkor látják a nemét. Nekem a 12. héten kérés nélkül mondta a doki, hogy fiúnak látszik, de ez még ilyenkor nem biztos. Én is 16 hetes vagyok és nagyon izgatott, hogy mi lesz a következő alkalommal. :)
2015. júl. 14. 14:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha mázlid van, látni fogjátok. Én 20. héten mentem, elég morcos dokihoz volt szerencsém, de azért mindig mondta, mit nézünk éppen. Bár ha nem mondja, hogy ott az egy kuki, akkor is rájövök, annyira nyilvánvaló volt. Jó szögben mutatta meg magát a bébink.

12. héten másik (aranyos) orvosnál voltam, ő akkor még nem mert rámondani semmit, nehogy beleéljük magukat egy esetleges téves tippbe.

4D-s ultrahangon nem gondolkoztok esetleg? Mi úgy voltunk vele a férjemmel, ha a 20. héten nem tudjuk meg a nemét, akkor elmegyünk a 22-23. hét körül. Ha megmutatja magát, akkor majd később mozizunk.

2015. júl. 14. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Babafüggő, nekünk látszott már 19 hetesen. De mondjuk a 30-es 4D-n csak sejteni lehetett, hogy fiú, ha nem mondjuk, hogy valószínűleg az, a doki nem mert volna tippelni, annyira nem mutatta magát.
2015. júl. 14. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Korából adódóan ilyenkor már látni lehet, persze az is kell, hogy ne legyen "szégyellős", és ne rejtegesse. Azért ne vedd 100%-ra, amit mondanak, nekem pl. 19 hetesen 95%-ra mondta a doki, hogy kisfiú. 30 hetesen pedig közölte, hogy kislány... :D
2015. júl. 14. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindháromnál tökéletesen látták, de én vékony testalkatú vagyok.
2015. júl. 14. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Nincs köze a testalkatnak ehhez, bár a vékony nők szeretik ezt hirdetni.
2015. júl. 14. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy merre fordul a gyerkőc.Ha látják, akkor rákérdeznek, hogy akarod-e tudni. Ha nem látja, és nem szólsz, hogy tudni akarod, akkor magától nem fogja keresni, mert lényegtelen információ.
2015. júl. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!