18-20 genetikai uhn látják a magzat nemét?
Sok orvos még csak nem is tippel 12 hetesen.
18-20 hetesen ha szerencséd van, meg tudja mondani. Babától függ, hogy megmutatja-e. En 19 hetesen voltam, láttuk mi is, amit kell. De van akinek a baba eltakarja így nem derül még ki.
Orvosfüggő. Alapjáraton az UH nem babamozi. Azért van, hogy megvizsgálják, hogy van a baba. Nem kötelező kérdés nélkül mondani csak azt ha baj van. A többiről ha csak leletet diktál akkor max. moroghatsz, hogy milyen komor volt, de attól még az szakmailag rendben van.
Az más kérdés, hogy az ilyen orvoshoz nem szívesen járunk.
Nekem mindkét babámnak a nemét biztosra mondták már ekkor, de pl. unokaöcsém a 23. hétig rejtegette magát.
Nekem amúgy nem mondták meg automatikusan a nemét, rá kellett kèrdezni.
Ha mázlid van, látni fogjátok. Én 20. héten mentem, elég morcos dokihoz volt szerencsém, de azért mindig mondta, mit nézünk éppen. Bár ha nem mondja, hogy ott az egy kuki, akkor is rájövök, annyira nyilvánvaló volt. Jó szögben mutatta meg magát a bébink.
12. héten másik (aranyos) orvosnál voltam, ő akkor még nem mert rámondani semmit, nehogy beleéljük magukat egy esetleges téves tippbe.
4D-s ultrahangon nem gondolkoztok esetleg? Mi úgy voltunk vele a férjemmel, ha a 20. héten nem tudjuk meg a nemét, akkor elmegyünk a 22-23. hét körül. Ha megmutatja magát, akkor majd később mozizunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!