Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől kezdetetek el...

Hanyadik héttől kezdetetek el vásárolgatni a babának?

Figyelt kérdés

Minden számít,akár 1 db popsikrém,1 db rugi stb.

Holnap töltöm a 10. hetet.

2010. márc. 4. 19:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Szia, mi kb. a 16-20 körül mentünk el egy csomó bababoltba nézelődni, babakocsit, kiságyat, meg kiegészítőket, és ha valami megtetszett, megvártuk, hogy "akciós" legyen, szinte mindent, ami nagyobb dolog olcsóbban meg tudtunk így venni. Ne várj szerintem a végéig, mert nagy pocakkal már nem akkora élmény vásárolgatni - meg annyi jó bababolt van és annyira jó hogy mindenhol találsz valamit, ami csak ott van. Én most 39. hetes vagyok, mi a kisebb dolgokat hagytuk a végére, amiket bárhol be lehet szerezni - pl. cumisüveg, pospitörlő, pelenka, kiskád. Meg menet közben egy csomó mindent kaptunk kölcsönbe is. egy jótanács: babakrémeket, fürdetőket ne vegyél, mert a védőnő gyógyszertári készítményeket fog javasolni, amit majd akkor megveszel, ha meglesz már a baba.
2010. márc. 5. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi megvártuk a 18. heti genetikai ultrahangot hogy minden rendben van-e és hogy megtudjuk a nemét.

Utána vettünk egy cumit jelképesen de csak a 24. hét körül kezdtünk el vásárolgatni és nem bántam hogy ilyen korán mert nagyon sok jó dologra tettünk szert,volt időnk nézelődni hol olcsóbb és hol éri meg jobban...!

Boldog babavárást!

35 hetes km

2010. márc. 5. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 2-3 hónapja ismertem a férjemet, és már jegyesek voltunk, és tudtuk, hogy mihamarabb babát is szeretnénk, a tescoban nagyon olcsók voltak a szebbnél szebb babaruhák, úgyhogy vettem pár darabot. Abban fogjuk hazahozni a picit a kórházból. :) Amúgy 12 hetesen vettük meg a babakocsit, az volt az első a terhesség alatt.
2010. márc. 5. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonykor voltam 28 hetes és addigra már minden megvolt. Mi is korán kezdtük a vásárlást anyagi okok miatt. De ezt nem is bánom, mert így egy csomó dolgot tudtunk akciósan megvenni, mert volt időnk vásárolgatni. Persze azóta is ha valamit láttunk akciósan, főleg kis ruhák azt megvesszük.

39 hetes kismama

2010. márc. 5. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:

a párom már akkor vett egy kis body-t amikor még meg sem fogant a picink.amúgy 33 hetes leszek mikor elkezdünk neki vásárolni.

29+2 hetes km

2010. márc. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!