Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen már elkezdhetek...

22 hetesen már elkezdhetek vásárolgatni? Ti mikor kezdtétek? Nemtudom hogy babonás legyek e.

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tervezem, hogy ha megtudom a nemét, akkor már elkezdek vásárolgatni. Remélem ez kiderül 18 hetesen, de ha nem , akkor is veszek néhány unisex cuccot.

12 hetes km

2009. jún. 26. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én egyáltalán nem vagyok babonás, ha baj van, babona nélkül is megtörténik, ha nem, legalább örömet szerzel magadnak vele. Meg hát anyagilag sem mindegy, hogy egyszerre adod ki a pénzt, vagy apránként veszel meg mindent. Én már megvettem a babakocsit, ami egy nagyobb tétel, és még most vagyok a 20. hétben.

Jó vásárlást.

2009. jún. 26. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyenkor már simán vásároltam, mindenből csak kéket és fehéret, pedig csak 24 hetesen derült ki, hogy fiam lesz, de valahogy éreztem :)Ha van ilyesfajta megérzésed szerintem hallgass te is rá, ha nincs akkor vegyél sárga cuccokat, az így is úgy is jó lesz :)

Hajrá!

37 hetes kismama

2009. jún. 26. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Kb 10 hetesen már elkezdtem:)

Mert nem akarok mindent a végére hagyni és egyszerre kiadni egy csomó pénzt.

Most 18 hetes vagyok, de pl már megvan a ágynemű garnitúra is, mert májusban volt egy nagyon jó akció, így nem lehetett otthagyni ;)

2009. jún. 26. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vásárolj, ha ez a kérdés felmerült benned, akkor akarsz vásárolni, hát tedd meg! Én a pozitív teszt után elmentem az orvoshoz, akkor voltam 6 hetes, az orvostól meg a bababoltba, és vettem két kiscipőt a nagymamáknak:D

Rá 2 hétre pedig pólyát, aztán takarót, és babaruhákat.20 hetesen vettem a kiságyat, és után pár nappal a babakocsit. Nem bírtam magammal:D Ez azóta is így van:D Mindig kell vennem vmi apróságot, pedig már 10 hós:D

2009. jún. 26. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem még bőven ráérsz, nem csak a babona miatt. Az meg hülyeség, hogy akkor egyszerre kell kiadni sok pénzt. Lehet spórolni is, nem? Amit minden hónapban rászánsz, azt tedd félre. Bármikor elkezdhetsz vásárolgatni, szíved joga, de szerintem felesleges. Én majd csak a 30. hét utánra tervezem a vásárlást, addig még meglátom, hogy mi az, amit kölcsönkapok és mondjuk feleslegesen vennék meg.
2009. jún. 26. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok babonás, de még nem nagyon vásárolgatok. Igaz hétfőn vettem néhány kisruhát, meg egy takarót, mert nagyon olcsó volt és éppen volt rá pénzem. Csak akkor veszek vmit, ha érzem, h vétek lenne otthagyni. Majd sztem én is a 28-30. hét körül kezdem.

23 hetes kismama

2009. jún. 26. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ne legyel babonas,hülyeseg,en is vasarolgatok minden honapban valamit,a babakocsit akkor megvettem amikor megtudtam hogy terhes vagyok,most 24 hetes vagyok lassan veszem a butort.ruhat folyamatosan vasarolok amiota tudom hogy fiu lesz.az en lelkemnek jot tesz a vasarlas te is vasarolhatsz szerintem,attol meg egy baba sem lett egeszsegesebb hogy nem vasaroltak elört a szülök.nem?meg nagy pocakkal en nem tudom de lehet hogy nem esik majd jol maszkalni.ki tudja hogy erzed majd magad.es persze az örök igazsag: VALAMI MINDIG ELMARAD...vagy kimarad.azt mondjak mikor ott lesz a baba,majd eszedbe jut meg egy ket dolog ugy is.
2009. jún. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!