22 hetesen már elkezdhetek vásárolgatni? Ti mikor kezdtétek? Nemtudom hogy babonás legyek e.
Én úgy tervezem, hogy ha megtudom a nemét, akkor már elkezdek vásárolgatni. Remélem ez kiderül 18 hetesen, de ha nem , akkor is veszek néhány unisex cuccot.
12 hetes km
Szia! Én egyáltalán nem vagyok babonás, ha baj van, babona nélkül is megtörténik, ha nem, legalább örömet szerzel magadnak vele. Meg hát anyagilag sem mindegy, hogy egyszerre adod ki a pénzt, vagy apránként veszel meg mindent. Én már megvettem a babakocsit, ami egy nagyobb tétel, és még most vagyok a 20. hétben.
Jó vásárlást.
Szia!
Én ilyenkor már simán vásároltam, mindenből csak kéket és fehéret, pedig csak 24 hetesen derült ki, hogy fiam lesz, de valahogy éreztem :)Ha van ilyesfajta megérzésed szerintem hallgass te is rá, ha nincs akkor vegyél sárga cuccokat, az így is úgy is jó lesz :)
Hajrá!
37 hetes kismama
Kb 10 hetesen már elkezdtem:)
Mert nem akarok mindent a végére hagyni és egyszerre kiadni egy csomó pénzt.
Most 18 hetes vagyok, de pl már megvan a ágynemű garnitúra is, mert májusban volt egy nagyon jó akció, így nem lehetett otthagyni ;)
Nyugodtan vásárolj, ha ez a kérdés felmerült benned, akkor akarsz vásárolni, hát tedd meg! Én a pozitív teszt után elmentem az orvoshoz, akkor voltam 6 hetes, az orvostól meg a bababoltba, és vettem két kiscipőt a nagymamáknak:D
Rá 2 hétre pedig pólyát, aztán takarót, és babaruhákat.20 hetesen vettem a kiságyat, és után pár nappal a babakocsit. Nem bírtam magammal:D Ez azóta is így van:D Mindig kell vennem vmi apróságot, pedig már 10 hós:D
Én nem vagyok babonás, de még nem nagyon vásárolgatok. Igaz hétfőn vettem néhány kisruhát, meg egy takarót, mert nagyon olcsó volt és éppen volt rá pénzem. Csak akkor veszek vmit, ha érzem, h vétek lenne otthagyni. Majd sztem én is a 28-30. hét körül kezdem.
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!