Mostanában kezdenék vásárolgatni a babámnak. Melyik terméket, boltot kerüljem el, illetve mit érdemes mindenképpen beszerezni?
Kozmetikumokat ne vegyél, csak sampont esetleg, abból is babe-t vagy bármi mást, amit gyógyszertárban lehet kapni. Pospsikenőcsből, hintőporból, fürdetőből mindenképp a gyógyszertárit vedd!
Textilpelenkából a cseh tetra textilpelenkát érdemes venni, ez a legjobb!
Ne vegyél elemes orrszívót, nem ér semmit. Fülhőmérő megbízhatatlan.
Hirtelen ennyi, de még ha eszembe jut valami, akkor írok :)
én próbálok mindent józanul átgondolni, hogy valóban szükséges-e. sajnos minden cég pénzt akar keresni, és rengeteg fölösleges dolgot sulykolnak az emberbe.
gyerekruhákat mi kaptunk, csak 1-1 db rugdalózót, bodyt vettünk. olcsón a Kikában találtam, tiszta pamutból.
kézi Avent mellszívót vettem, sejtehetően szükség lesz rá (anyunak sok teje volt velünk), és ezt ajánlották nálaam tapasztaltabbak.
babaágyból használtat kaptunk, matracot vettünk bele. most épp akciós az Elefániban.
pelenkázólapból a masszívabbat vettük, így pl. mosógépről lelógva is használható, meg több gyereket is ki fog szolgálni.
Mi cumisüveget csak végszükségben akarunk használni (pl.ha épp beteg lennék és a lefagyasztott tejet adnám a babának), cumit nem. Így sterilizálót sem veszünk. Bébiőrt, légzésfigelőt nem veszünk.
Hordozókendőt készítettem, abban szeretném vinni, babakocsit csak akkor, ha nagyobb lesz, és szeret benne ücsörögni.
ja, még 1 eszembe jutott:
babaágyneműk borzasztó drágák (5.000-től 10.000ig láttam), úgyhogy inkább vettem egy normál, 140x200as, tiszta pamut ágyneműt 3.500ért (volt 2000ért is, de az elég ritka szövésű volt), és félbe vágva, beszegve lesz 2 takaróhuzata a picinek. Lepedővel ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!