Mikor kezdtetek el a babának vásárolgatni? Van ilyen kérdés tudom, de én a "mai" kismamikra vagyok kíváncsi.
Mi kb. 28 hetesen kezdtük el a nézelődést és a vásárlást és úgy tervezem, hogy a 36. hétre mindent meg akarok venni és rendbe tenni. Az utolsó hónapban már nem akarok vásárolgatni, boltról-boltra járni. Van amit nem tudom, hogy megvegyünk-e, pl. mellszívó, azon még gondolkodom. Mérleget sem akarunk venni, ha rendben lesz a baba súlya, az felesleges, azt mondta a védőnő és csak az első 3 hónapban szükséges igazán, legfeljebb arra az időre kölcsönzünk.
33+3 hetes
mi az h mai kismamik?
mi akkor amikok a kicsivel kb 6hós terhes voltam .
A 24. hét körül kezdtük el, de még mindig nincs meg minden, mert a vásárlási láz pénzhiány miatt útközben megrekedt.
35+2 hetes kismami
Amikor megtudtam, hogy kislány (20 hetesen)babaholmikat, de a babakocsi és egyéb nagyobb dolgok még hátra vannak. Egyrészt sokmindent fogunk kapni, másrészt most anyagilag eléggé lent vagyunk.
23 hetes km.
mi az h. mai?
egy kismama mindegy mikor terhes ugyis abban az idoben vasarol amikor akar nem?10,20,30, vagy 35 hetes mindegy en nem vagyok mai es 30 korul kb!
Olyan idegesítő, hogy ha valaki föltesz egy kérdést, azt egy valaki biztos megfúrja. A "mai kismamik" szerintem azért került bele a szövegbe, mert elakarta kerülni a támadást a kérdező, hogy "Nézd vissza az előzőeket, volt már ilyen kérdés, minek ismételgeted!"
Hát sajna kedves kérdező, nem sikerült, valmamit úgy is találnak. Na mindegy.
Én 22 hetes vagyok és januárban elkezdünk nézelődni, vásárolgatni, mert nemrég megmutatta magát a babóm, hogy lányka.
Mi kb. 30. hetes korunkba kezdtük a vásárást, de már meglévő lista alapján, sok mindent előre kinéztünk. Már csak apróságok hiányoznak, mint cumi, cumisüveg, pelenka..stb, azt már bárki meg tudja venni, ha esetleg nekem már nem lenne hozzá érkezésem, bár az elkövetkező két hétbe erre is sort kerítünk.
(33. hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!