Én 20 hetesen vettem meg a babakocsit,mert annyira megtetszet.Az apróságokat,popsikrém, fürdető,Vatta,Köldök hintőpor,ezeket amikor megszültem a gyerekgyógyász írta fől a korházba. A ruhákat 33 hetesen kezdtem. A kiságy 37.hét.Rá érsz de ne hagyd a végére mert nagy hassal elég nehéz dönteni,és a fáradságtól olyat is megveszel amit később megbánsz
2010. márc. 4. 19:40
2/15 anonim válasza:
Szept-ben tudtuk meg,hogy babánk lesz,és okt. óta vásárolgattunk folyamatosan,mikor mi volt olyan ami tetszik,akciós...stb. Most 8 héttel a szülés előtt már mindene megvan,kivéve a kencék,amik majd receptre lesznek és a pelusok :)
2010. márc. 4. 19:53
3/15 anonim válasza:
Mi amint megtudtuk hogy jön a baba,nemsokkal késöbb(rá 1 hétre) már kezdtünk venni egy-egy ki ruhát,cipőt...mikor épp mi tetszett meg.Mindenki azt mondja,hogy nem szabad,mert babona ide,meg oda...szerintem ez butaság.5 hónapos terhesen már minden megvolt a kislánynak.Csak a kence-ficéket hagytuk a végére,nehogy lejárjon a szavatossága.
Kívánok neked nagyon boldog terhességet és sok sok egészséget!Meg természetesen a kis jövevénynek is!
2010. márc. 4. 20:03
4/15 anonim válasza:
Mikor megtudtam a 18.heti ultrahangon h kisfiú lesz.
Vettem egy csómó világoskék cuccot:)
Már 15 hónapos,várjuk a tesót, 11 hetes vagyok:)
2010. márc. 4. 20:51
5/15 anonim válasza:
Még a baba születése előtt. Amikor még csak "dolgoztunk rajta":).
32 hetes kismama
2010. márc. 4. 22:33
6/15 anonim válasza:
Mi is a 18.heti uh után, akkor tudtuk meg, hogy kisfiú.
2010. márc. 5. 00:47
7/15 anonim válasza:
Huha latom itt en leszek egyedul aki csak mostanaban par hete kezdte a vasarolgatast :) Kb ket hete vasarolgatok, es 33 hetesek vagyunk :)))
Boldog babavarast mindenkinek! :)
2010. márc. 5. 07:04
8/15 anonim válasza:
A 19. héten tudtuk meg, hogy kislányunk lesz. Akkor kezdtünk neki. Elég hamar beszereztünk mindent. Szerencsére, mert 1 hónappal hamarabb érkezett meg a drágánk!
2010. márc. 5. 07:29
9/15 anonim válasza:
Szia!Én már 15-16.hét körül vásárolgattam!Ennek főleg anyagi okai vannak,mert csak könnyebb apránként,mint egyben!Most 21 hetes vagyok!és vasárnap megyünk a babakocsiért!!!Boldog babavárást mindenkinek!!!
2010. márc. 5. 07:42
10/15 anonim válasza:
Szia!Én 19 hetes vagyok és tegnap vettem meg neki az első pici sapkáját és egy nagyon aranyos előkét. Talán kislányom lesz, de nem láttuk 100%-ra , így fehéret és sárga zöldes beütésben gondolkodom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!