Csak zöldséget, gyümölcsöt és folyadékot kívánok, nem lesz baja, ugye?
Arra figyelj, hogy az aminosavak (a fehérjék alapjai) meglegyenek.
Ha húst egyáltalán nem eszel akkor is pótolhatod.
- Zöldségből: Nézz utána neten melyik mit tartalmaz (főleg babot, brokkolit egyél).
- tehetsz a zöldségsalátákba főtt tojást apróra vágva, ha bírod akkor reggelire egyél tojásrántottát, főtt tojást.
- Vehetsz ún. proteincsokit többféle ízben.
Amit nem kívánsz ne erőltesd, nem jó, ha undorodva eszel.
Na, a proteinport nem mertem írni :D
Ha párod testépítő akkor szerintem beszéld meg vele, hogy mennyi fehérjére lehet szükséged. Szerintem a "kakaó", a tojás, a kevéske hús akár elég is lehet.
A baba úgyis elvesz mindent ami Neki kell (dokinénink azt szokta mondani, hogy olyan mint egy élősködő), tehát ha kevés jut valamiből akkor Neked nem jut és Te fogod érezni, hogy baj van.
nyugi semmi bajod nem lesz majd késöbb fogsz mást is tudni enni
én két honapig szinte semmit nem tudtam, és minden oké vele
Nehogy lenyomd már magadba azt, amit nem kívánsz, ez butaság! :) A baba úgyis elvesz magának mindent, amire szüksége van. Nem húsra van szüksége, hanem fehérjére, de ezt beviheted olyan ételekből is, amiket jóízűen fogyasztasz el: hüvelyesek, gabonafélék, szója, tejtermékek, tojás stb.
3 éve vagyok vegetáriánus, a 32. hétben vagyok, és még senki (orvosok, védőnő) nem mondott olyat egy alkalommal sem, hogy a babának hús kéne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!