Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi folyadékot kell innia...

Mennyi folyadékot kell innia egy 7 hónapos babának ha anyatejet kap napi 5x és 1x gyümölcsöt?

Figyelt kérdés

Több mint egy hete (de előfordult már máskor is) bogyókat kakil szegénykém és nem jövök rá, hogy mitől.

Eszik már almát, barackot, sütőtököt, meggyet. Az első pár alkalommal az almára gyanakodtam, de azt nem kap már több mint 1 hete. Inni teát v. gyümölcslevet szokott kb. napi 1,5-2 dl-t.

2010. febr. 8. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy egy babának kb. annyi ml folyadekot kell innia, amennyi a testsulya gramban. Az en kisfiam 12 kilo, igy, ha megiszik 1,2 litert, akkor az nagyon jo. Szerintem az, hogy megvaltozik a kakija, az azzal függ ossze, hogy anyatejen kivul mast is kap. Az egesz szerevzetenek at kell allni.
2010. febr. 8. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha anyatejen kívül ennyit iszik, az nagyon jó.

Elvileg a hozzátáplált kaja után megkínálod, iszik, amennyit kér. Az enyémek sokszor 2 kortyot isznak és kész... Az anyatej elég nekik. Nincs kaki-problémájuk.

2010. febr. 8. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Amennyit kér a baba inni annyi az ideális számára!

Ha szopizik nincs igazán szüksége külön folyadékra, de persze kínálhatod folyamatosan. Az én babám most múlt 10 hónapos, anyatejes baba és most lett igénye a külön folyadékra kb 1 dl naponta az sem mindig és 12 kg.

A bogyós kaki is természetes, majd fog változni csak türelem. Az én kisfiam 5 hónapos kora óta kapja a szilárd ételeket, persze folyamatosan bevezetve és 7 hónapos kora körűl lett átlagos és napi a kakija.

Szóval minden rendbe van nálatok.

2010. febr. 8. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
anyatej mellé nincs szükség egyéb folyadékra. A szilárd ételektöl kakil keményebbet,ami természetes.
2010. febr. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!