Akik ugy esetek teherbe, h nem terveztek, mi alapjan dontotek ugy, h megtartjak a babat vagy sem?
Hat most en is ebben a cipoben jarok! Szivem szerint megtartanam, hisz elmultam mar 30, de egyetemre jarok, mellette munka, parommal tobb mint 2 eve vagyunk/elunk egyutt, nem mondom, h mindig zokkenomentes a kapcsolat es nincsenenk veszekedesek.
....es hat ott vannak a szuleim, akik meg nem talalkoztak vele, a miert most lenyegtelen...
Igy suli mellett nem is keresek olyan jol, neki biztos munkahelye van.
A fura h pont parom szeretne ha megtartanank, en is, de vannak ketsegeim. Mindkettonknek elso gyerek lenne.
Gyed vagy gyesere hianyzik kb, egy honap munkaviszonyom, sajnos sokat dolgozam feketen, meltanyossagira eselyem sincs, ha kijonnek megnezni az otthonunkat, teljesen modern, felfelujittot, tok jo hazban elunk... De ettol meg nem lesz penzem pelenkara, masokra meg nem szeretnek tamaszkodni.
Termeszetesen nem az itt kapott valaszok alapjan fogok donteni, csak kivancsi volnek masok mit tennenek, mi alapjan, hogyan dontottek/dontenenek?!
Egy barátnőmék 2, egy ismerősömék pedig 1 hónapja tartó kapcsolatban hozták össze a babát - nem éppen az a helyzet, amit mások ideálisnak mondanának. Barátnőm már 8 hetes volt, mikor még nem ismerte a párja anyukáját, de már az esküvőhöz mentek intézni a papírokat. Ismerősömék is gyorsan házasodtak, összeköltöztek, már 4 éves a kislányuk. Egyikük 30 körül volt, másikuk 32. Mindketten gondolkoztak azon, hogy megtartsák-e, és mivel alapból akartak gyereket, csak más körülmények között, és a párjuk is támogatta őket, így úgy gondolták, hogy mi van, ha most elvetetik, miközben hamarosan amúgyis akarnak gyereket...
Ha én lennék ilyen helyzetben, megtartanám. Ki tudja, meddig tart még az az egyetem. Egy másik barátnőm a doktorija alatt lett terhes, és halasztás nélkül végigcsinálta. Egy másik barátnőm nagymamája pedig mesélte, hogy a legjobb dolog volt egyetem alatt szülni, simán megoldotta. Ráadásul te levelezőn vagy, ahhoz be sem kell járni.
Persze, hogy vannak kétségeid, ez teljesen normális, szerintem kevés nő van, akinek nincsenek, és ez még az olyanoknál is így szokott lenni, akik tervezték. Ha mindenki a tökéletes körülményre várna, akkor jóval kevesebb gyerek születne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!