Ti mikor terveztek baba ruhát mosni? Aki kimosta már őket, hányadik héten tette?
Én 32 hetesen mostam ki és vasaltam a ruhákat. Majd külön válogatva zacskókba csomagoltam és beraktam a szekrénykébe.:) Lányom 2,5 éves és Én sem emlékszem nála mikor mostam ki a ruhákat.
Boldog babavárást
35 hkm
Én a mult heten a 28. Heten kezdtem kimosni a 0-3 hos cuccokat. Ma kimostam a babakocsi huzatait, kiságy agynemürészeit. A kisrucik mind mosva vasalva vannak a tiszta szekrenybe berakva! A babakocsis cuccokat nem vasaltam. Az agynemüs cuccokat holnap vasalom. Még hatra van a babazsák es a pólya mosása, aztan kesz minden:) mult heten az összes textilpelust is magas höfokon kimostam, kivasaltam, szinten a szekrenyben sorakoznak :)
29 hkm
Én most a 35. hétben vagyok. Mostanság kezdem elővenni ruhákat, ágyneműt, takarókat. Szerintem a napokban szépen apránként elkezdem kimosni.
Amúgy ti mivel mostok? Ugyanúgy mint a saját ruhákat?
Én Dreft babyt használtam a kisfiamnál is kb 3 hós koráig, és Lenor Sensitive öblítőt. Utána kezdtem el a sajátjaimmal együtt mosni, nem volt tőle baja.
Most is Dreft babyvel kezdek és majd idővel vegyesen mosom mindenki ruháival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!