Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor terveztek baba ruhát...

Ti mikor terveztek baba ruhát mosni? Aki kimosta már őket, hányadik héten tette?

Figyelt kérdés
31 hetes kismama vagyok. A vicces, hogy második terhességem, másfél éves a kisfiam, mégsem tudom hogy az ő ruháit hányadik héten mostam. :)Nem akarom túl korán sem, de kisfiamat a 38. héten szültem, így most is így készülök (tudom hogy nem mérvadó), addigra biztos megakarok lenni mindennel.
2014. aug. 13. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3. babával szombaton töltöm a 37. hetet, épp ma vettem elő a pelusokat, ruhákat, hogy lassan ideje lenne kiöblíteni őket. :) Mosni nem fogom, csak egy ecetes-teafaolajos öblítésen nyomom át őket.
2014. aug. 13. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a 33. hètre mindent kimostam, de egy hirtelen jött felújítás, szálló por miatt most a 36. héten újra kezdhetem az egészet. Remélem időben végzek a mosás-vasalással mire itt lesz az idő.
2014. aug. 13. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
35 hét körül. De egy nap alatt bőven megvoltam vele. Délelőtt kimostam, este kivasaltam.
2014. aug. 13. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
25. hét körül mindent szépen kimostam és bepakoltam a szekrénybe, azzal hogy majd mielőtt ráadom még úgyis ki lesz vasalva. Persze most, 3 hetes a csöppség, semmit nem vasalok, ráadom úgy ahogy van a szekrényből, ennél többre nincs időm :)
2014. aug. 13. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a 30.hét körül kezdtem el,és ahogy idöm és kedwem adta lassan megcsináltam a babával kapcsolatos dolgokat beleértve a korházi csomag összevásárlását és elkészitését is.Kb 2 hét alatt kész is lettem mindennel.1 baba,38+2hkm
2014. aug. 13. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 32 hetesen mostam ki és vasaltam a ruhákat. Majd külön válogatva zacskókba csomagoltam és beraktam a szekrénykébe.:) Lányom 2,5 éves és Én sem emlékszem nála mikor mostam ki a ruhákat.

Boldog babavárást

35 hkm

2014. aug. 13. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a mult heten a 28. Heten kezdtem kimosni a 0-3 hos cuccokat. Ma kimostam a babakocsi huzatait, kiságy agynemürészeit. A kisrucik mind mosva vasalva vannak a tiszta szekrenybe berakva! A babakocsis cuccokat nem vasaltam. Az agynemüs cuccokat holnap vasalom. Még hatra van a babazsák es a pólya mosása, aztan kesz minden:) mult heten az összes textilpelust is magas höfokon kimostam, kivasaltam, szinten a szekrenyben sorakoznak :)

29 hkm

2014. aug. 13. 20:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor azt hiszem ha lassan nekiállok akkor nem lesz túl korai. Én sajnos 1-2 nap alatt nem fogok végezni mert kisfiam mellett nem mindig jut másra is idő, vagy épp más fontosabb dolgom akad mint az azonnali vasalás.
2014. aug. 13. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Én most a 35. hétben vagyok. Mostanság kezdem elővenni ruhákat, ágyneműt, takarókat. Szerintem a napokban szépen apránként elkezdem kimosni.

Amúgy ti mivel mostok? Ugyanúgy mint a saját ruhákat?

2014. aug. 14. 08:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Én Dreft babyt használtam a kisfiamnál is kb 3 hós koráig, és Lenor Sensitive öblítőt. Utána kezdtem el a sajátjaimmal együtt mosni, nem volt tőle baja.

Most is Dreft babyvel kezdek és majd idővel vegyesen mosom mindenki ruháival.

2014. aug. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!