Volt valaki, aki azt mondta a munkahelyén, hogy becsúszott a baba, pedig tervezték? Ha igen, miért?
Nekem egyiknél sem kérdezték meg milyen módon csináltuk a gyereket.
Szerintem még a legbunkobb fönök sem fog erre kitérni, hogyan is volt ez.
Nem kifejezetten a nagyfőnökre gondoltam,hanem a közvetlen felettesre,munkatársakra,ilyenekre,akikkel azért közvetlenebb viszonyban van az ember. Az én munkatársam 26évesen lett terhes,de nem voltak még házasok a párjával,hát tőle folyamatosan azt kérdezgették,hogy akarták-e,tervezték-e,illetve azt is,hogy nem akarnak-e összeházasodni.
Én nemrég múltam 23,albérletben élünk és nem vagyunk házasok,de majd' 6 éve együtt vagyunk és jól élünk,össze akarunk majd házasodni,lakásunk meg azért nincs még,mert nem akarjuk magas hitelbe verni magunkat,inkább spórolunk még.
Engem tuti ki fognak nézni :( Ha megmondom,hogy terveztük,akkor főleg :( Leginkább a 30év fölötti két karrierista nő,aki mindenkit fikáz,pedig állítom,ők is családra vágynak már...
Én elmondtam,hogy terveztük,pedig a főnököm hosszú évekig próbálkozott gyermekáldással,de kiderült,hogy meddő...
Eszembe sem jutott mást állítani,mint ahogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!