Lehetséges, hogy 7 hetesen még nincs szívhang?
Figyelt kérdés
2 hete voltam dokinál (menstruációtól számítva a 6. héten), de a doki méretek szerint azt mondta, hogy 5 hetes: csak 2,6 mm volt. Visszarendelt kontrollra (eltelt 2 hét) : a mérete alapján azt mondta, hogy rendben van,13,2mm, de nem látott szívhangot, így azt mondta, hogy meg kell szakítani a terhességet. Kérdeztem tőle, hogy mitől lehet, hogy nőtt, de nincs szívhang. Az volt a válasz, hogy valami történhetett múlt héten és azért. Na most ha én úgy számolom, hogy 5 hetesen voltam először és múlt héten, tehát a 6. héten történt valami, akkor 1 hét alatt nőtt 10mm-t??? Szerintetek lehet, hogy lesz szívhang? Mert igazából, ha elhalt, akkor miért fejlődik?2015. jún. 27. 13:04
1/5 anonim válasza:
Én biztosan várnék még és kérnék másodvéleményt.
2/5 anonim válasza:
10 mm-es növekedés kb 10 nap körül van, én biztos ami biztos várnék még egy hetet de ekkora embriónak kellene lennie szivhangnak is már.
3/5 anonim válasza:
Ha megteheted, menj el olyan helyre, ahol korszerű ultrahang géppel néznek meg! Barátnőmnek is azt mondták a 7. héten, hogy vetesse el, mert nincs életjel. Rá egy hétre elment egy másik orvoshoz, akinek szuper uh gépe volt és csodák csodája mindent rendben talált. Még ne add fel! Szorítok neked! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Terveztem, hogy jövőhéten elmegyek másik dokihoz. Igaz, hogy ez azt mondta, hogy hétfőn már a kórházban kezdjek, aztán kérdezősködtem egy kicsit és utána mondta, hogy várhatunk még egy hetet, de azt egy szóval se mondta, hogy menjek vissza hozzá (pedig magánrendelésen voltam) és megvizsgál még egyszer.
2015. jún. 27. 13:50
5/5 anonim válasza:
Én is várnék mèg a helyedben, nálam 6. héten volt az első ultrahang és a 9. héten a második, amikor már volt szív hang és mindent rendben találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!