Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívhang mikortól van?

Szívhang mikortól van?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinàl 6 hetes 4 napos a terhessègem,de az uh- àn még csak a petezsàkot lehetett làtni. Az első terhessègemnèl ilyen odős terhesen èn ugy emlèkszem hogy volt mar szívhang is. Jul.15- èn kell mennem ujra. Szerintetek van okom idegeskedni vagy màsnál is volt így?
2015. jún. 23. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs okod idegeskedni. Néha van a 6. héten szívhang, néha csak később. Nincs semmi gond!
2015. jún. 23. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Általában már szokott lenni ilyenkor, de a végső határ a 8 hét, addig nem kell izgulnod. Mikor mész vissza?
2015. jún. 23. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Jul.15- èn.
2015. jún. 23. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Mikor legközelebb mész már biztosan lesz. Lehet csak később fogant.
2015. jún. 23. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen èn is remèlem így lesz :-) vàrtuk nagyon ezt a babàt ugyhogy remèlemminden rendben lesz
2015. jún. 23. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.Èn múlthèt pènteken voltam dokinál 6+3hetesen ès mi is csak egy szabályos petezsákot láttunk.A dokim azt mondta semmi gond valoszinű kisebb a terhessèg 3 hèt múlva kell visszamennem 9.èn.mi is megijedtünk de bizunk benne minden rendben lesz vele .Tudom ilyenkor nehèz de próbálj meg ne idegeskedni ès pozitivnak lenni ès is azt teszem most.Boldog babavárást :)
2015. jún. 23. 14:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a bíztatást :-). Most már nyugodtabb is vagyok.
2015. jún. 23. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó neked is boldog babavárást kíváanok. szinte majdnem egy idős terhesek vagyunk. :-)
2015. jún. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!