Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+3 hetesen van szivhang?

6+3 hetesen van szivhang?

Figyelt kérdés

ilyenkor van már szivhang? vagy rá érek még menni vele orvoshoz. ja és ez mellet pár napja iszonyatosan elkeztem rosszul lenni mindentöl hányingerem van..a hányásnak az íze (bocsi a kifejezésért) ott van a torkomba.. nem tudok semit le nyelni..

1,5 hete volt 2 pötty barnázásom.utrot szedtem rá .. ami megmaradt az elözö terheségemböl ami vetélésel végzödöt de azóta semi nem volt..csak a hányinger jött elő:) meg h mindig éhes vagyok.

2015. jún. 17. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg van. Nekem 6+4 hetesen volt, de függ a magzat tényleges korától. Van akinek csak a 7-8. héten alakul ki.
2015. jún. 17. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt a kicsinek még 6+5 hetesen sem, paráztam is rendesen, de minden rendben volt.
2015. jún. 17. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:
akor várok még egy hetet akor már biztos lesz
2015. jún. 17. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
En pont 6+3 hetesen voltam,volt mar szivhang.De 2 nappal elotte meg semmi.
2015. jún. 17. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem volt szívhang még!

7+3 hetesen már volt:)

2015. jún. 17. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt kerek 6 hetesen.

Attól függ mikor fogant a baba. Ha később fogant akkor még nem valószínű, de ha középidőben volt ovud, akkor esélyes.

2015. jún. 18. 08:43
 7/8 A kérdező kommentje:
nem várt elött 4 nappal teszteltem és erös pozitiv volt.
2015. jún. 18. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Én az első terhességemmel 6 hetesen mentem, nem volt szívhang, el is ment sajnos a babánk. A másodikkal vártam, 7 hetesen mentem dokihoz, és egyértelmű szívhang volt. Szerintem várj még pár napot.
2015. jún. 27. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!