Mikortól van pulzáló szívhang? Beágyazódás után kb. hány nappal?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 17:04
1/10 anonim válasza:
Arra vagy kivancsi, hogy mikortol van az embrionak pulzalasa, vagy hogy ez ultrahangon legkorabban mikortol eszlelheto?
2/10 A kérdező kommentje:
Arra, hogy mikor alakul ki a szíve.
2015. máj. 22. 17:09
4/10 anonim válasza:
Szívhang a megtermékenyülés után 5-6 héttel van. Ami orvosilag már 7-8 hetes.
5/10 anonim válasza:
Nekem a 6. héten volt pulzálás és pont annyi idős volt,nem pedig orvosilag 7-8...
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is 21-22 napra emlékszem, ez a beágyazódástól, ugye?
2015. máj. 23. 08:32
8/10 anonim válasza:
#4-5 szerintem arra valaszolt, hogy az orvosnal mikor van szivhang, es nem arra, hogy mikor alakul ki a szive.
9/10 anonim válasza:
a megtermékenyítéstől 3 hétre rá, az utolsó menstruációtól tehát a terhesség 5. hetétől vagyis 20-21 naptól lehet már észlelni egy jó orvossal és jó géppel:). Utolsó előtti voltam
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok,igen arra mert nem voltam benne biztos,hogy mikor alakul ki. Mert először 4 hetes voltam amikor doki látott,akkor lett pozitív a teszt és akkor még csak egy 3 mm-es felritkulást írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!