írnátok 38. heti ctg szívhang eredményeket?
ma voltam ctgn 37+3 napos vagyok,135-145 között volt végig. Az asszisztens itatott velem egy pohár vizet,h a baba alszik.
de ha akkor picit meg is moccant,aludt tovább
megvizsgáltak uh-gal,és vmi vizsgálat volt,ami 8 napra előre mér.jövő hétre vissza kell mennünk újabb ctgre.
külföldön élünk,én sem beszélek rosszul németül,a férjem meg jól,de mást értettünk.Én azt értettem,h a baba aludt a ctg ezt mérte,és emiatt inkább menjek vissza csütörtökön,mert jobban szeretné még 1x megnézni,mivel ilyen lassú volt.A férjem viszont azt értette,h a tápanyag ellátás lassú. eddig is 135 körül mozgott az érték,volt, felment 155r..érzem,h mozog,de most annyira beparáztam,h mi van,ha mégis vmi tápanyagos dolog van,mondjuk a köldökzsinór miatt.
mondjuk,mondta,h minden rendben,de csütörtök még egy hét,pláne jön a pünkösd
most azt olvastam,h oxigénhiányra is utalhat,ha nem aludt,akkor sztem aludt...de ami nyugtalanít,h 2700 gr volt 2 hete,most meg elvileg 2790,tehát alig nőtt,tudom ezek nem pontos adatok,de most annyira félek.
szerintetek mit csináljak?most is érzem,h ficánkol,meg mozog,és elég aktív gyerek,olyan formákat alakít,de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!