Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » írnátok 38. heti ctg szívhang...

írnátok 38. heti ctg szívhang eredményeket?

Figyelt kérdés

ma voltam ctgn 37+3 napos vagyok,135-145 között volt végig. Az asszisztens itatott velem egy pohár vizet,h a baba alszik.

de ha akkor picit meg is moccant,aludt tovább

megvizsgáltak uh-gal,és vmi vizsgálat volt,ami 8 napra előre mér.jövő hétre vissza kell mennünk újabb ctgre.

külföldön élünk,én sem beszélek rosszul németül,a férjem meg jól,de mást értettünk.Én azt értettem,h a baba aludt a ctg ezt mérte,és emiatt inkább menjek vissza csütörtökön,mert jobban szeretné még 1x megnézni,mivel ilyen lassú volt.A férjem viszont azt értette,h a tápanyag ellátás lassú. eddig is 135 körül mozgott az érték,volt, felment 155r..érzem,h mozog,de most annyira beparáztam,h mi van,ha mégis vmi tápanyagos dolog van,mondjuk a köldökzsinór miatt.

mondjuk,mondta,h minden rendben,de csütörtök még egy hét,pláne jön a pünkösd

2015. máj. 22. 13:12
 1/3 A kérdező kommentje:
mindenhol azt olvastam,h 120-160 között kell lenni,tehát a 135-145 tökéletes,de akkor az a baj,hogy folyamatosan ennyi volt?
2015. máj. 22. 13:14
 2/3 A kérdező kommentje:

most azt olvastam,h oxigénhiányra is utalhat,ha nem aludt,akkor sztem aludt...de ami nyugtalanít,h 2700 gr volt 2 hete,most meg elvileg 2790,tehát alig nőtt,tudom ezek nem pontos adatok,de most annyira félek.

szerintetek mit csináljak?most is érzem,h ficánkol,meg mozog,és elég aktív gyerek,olyan formákat alakít,de...

2015. máj. 22. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi,semmi okod nincsen az aggodalomra. Nekem most hétfőn volt a ctg-n alacsony az érték alig mozgott. Bicikliztettek szobabiciklin aztán visszaraktak ctg-re,akkor már normális értéket mutatott és elkezdett mozogni is. Elküldtek uh-ra,hogy megnézzék a keringését,teljesen rendben volt minden. Ezeknek a súlybecsléseknek meg ne higgy,mert nem pontosak. Ismerősömet azzal ijesztgették,hogy úristen 4 kg a gyerek és még van 1,5 hét a szülésig aztán meg a végén megszületett 3400 grammal. Nekem is a 30. héten 1553 grammra tippelték,még nem tudom mekkora súlya lesz,mert most vasárnapra vagyok kiírva. Azóta nem nézték a súlyát. De a testük méreteiből kalkulálnak és ezek nagyon félre tudnak csúszni... szóval nyugodj meg,minden rendben van/lesz.
2015. máj. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!