Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire igaz, hogy ha nincs...

Mennyire igaz, hogy ha nincs hányingerem akkor fiam lesz?

Figyelt kérdés
Lassan már kikergetnek ezzel a világból mindenkitől azt hallgatom,hogy mivel nem vagyok rosszul biztos fiam lesz.Nektek ez hogy volt?
2015. jún. 25. 10:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Felnőtt, tanult nő nehogy már ilyenekben higgyen...az eszem megáll.

Egyszer sem hánytam, hányingerem sem volt, még csak egy halványka émelygés sem és lányunk lesz.

2015. jún. 25. 13:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Badarság. Az egész terhességem alatt hányingerem volt, fiú lett. Barátnőm minkét terhességénél rosszul volt, 1-2 alkalommal talán hányt is, neki két lánya van. Nem mérvadó, ahogy a sós-édes után vágyakozásból sem lehet megállapítani a nemet :D
2015. jún. 25. 13:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Én sosem hánytam, és ikrelányaim lettek.
2015. jún. 25. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:

Az ultrahang előtti ősidőkből visszamaradt babona...

Személy szerint a 7-12. hét között hánytam, és fiam lesz.

2015. jún. 25. 15:19
 25/27 Anci76 válasza:

2 fiam van,egyikkel sem volt hányingerem.

Ez kb olyan mint amikor a has formájából ítélik meg hogy fiú vagy lány fog e születni.Alkat kérdése,ha jól viseled a terhességet annak örülj. :)

2015. jún. 25. 21:26
 26/27 anonim ***** válasza:
Én az első 12 hétben sokat voltam rosszul, minden nap hányingerem volt, szédültem, de hányni csak 3x hánytam, fiam lett.
2015. jún. 26. 11:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Első terhesség: nem hánytam, csak kereken a 12. hétig émelyegtem, utána csak az édességet kívántam,alig égett a gyomrom, kis pocakom volt-Lányom lett.

Második terhesség: hánytam a 16-17. hétig borzalmasan voltam, csak sósat kívánom, a hányinger elmúlásától folyamatos gyomorégésem van, nagy pocakom van (28 hetesen)-eddig egyértelműen fiúnak mutatta magát :D :D :D

2015. jún. 27. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!