Elég erős ez a teszt? 4 napja késik. Baj, hogy nincs hányingerem?
Délutàni pisiből teszteltem, 4 napja nem jött meg. Második babánk lesz, az elsőnél nagyon hamar hányingerem volt, hánytam. Most csak émelygek picit, aluszékony vagyok és puffadok. Ez nem baj?
Kép:
Szia. Nekem sem volt h
ányingerem, csak egyetlen egyszer. Hála égenek. És most már 7 hónapos a pici.
Örülj neki h nincs hányingered.
Elég erős a teszt. :) A hányinger meg nem mérvadó, minden terhesség más, örülj, hogy most (még) nincs. Első terhességemmel elég rosszullétes voltam az első trimeszterben, többször hánytam is, szédültem, alig bírtam reggelente kikelni az ágyból, a mostani terhességemnél meg semmi. Szinte tünetmentesen telt el az első trimeszter, de amúgy minden tök más, a hasam is másképp nő, másképp érzem az egészet. Ez ilyen.
Boldog babavárást!
Boldog babavárást! :)
Amúgy a teszt egyértelmű, hányingered, ha nincs örülj neki, nem kötelező lennie. Nekem sem volt hányingerem, sőt még most sincs nagyon olyan tünetem, hogy terhes lennék azon kívül, hogy fáradékonyabb vagyok és néha fájnak a csontjaim.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!