Mennyire igaz, hogy ha nincs hányingerem akkor fiam lesz?
Figyelt kérdés
Lassan már kikergetnek ezzel a világból mindenkitől azt hallgatom,hogy mivel nem vagyok rosszul biztos fiam lesz.Nektek ez hogy volt?2015. jún. 25. 10:05
11/27 anonim válasza:
Magam példáját nézve nem igaz. Egyszer sem hánytam, lányom lett.
12/27 anonim válasza:
én a 40. hétig hánytam..egyébként a 12. héttol kaptam rá gyogyszert, igy majdnem mindennap be is kellett vennem. fiam szuletett.
13/27 anonim válasza:
Se hányinger, se hányás, se émelygés nem vett elő engem se, a többség fiút jósolt, de lányt is mondtak sokan. A "majd én megmondom pocak alapján" okosságot is bírtam, főleg akkor, mikor olyan mondta, aki terhes sem volt még, csak van 2-3 kismama ismerőse. Már le tudom őket szerelni, fiúcska. Most az jön, hogy "én megmondtam". Attól is, aki lányt jósolt... :D
14/27 anonim válasza:
Én hülyeségnek tartom, minden ismerősöm legalább émelygett, volt aki szoros barátságot ápolt a porcelánistennel, és nagyjából fele-fele arányban születtek fiúk is, lányok is.
Én kivétel voltam, egész terhesség alatt nem émelyegtem, nem is hánytam, fiam lett.
15/27 anonim válasza:
Nekem nem volt, fiú lett. Barátnőm 14 hétig hányt, neki is fia lett. :)
16/27 anonim válasza:
Nem hanytam, nem volt hanyingerem, UH alapjan fiam lesz :)
17/27 anonim válasza:
Én a 7. héttől a 12. hétig folyamatosan rosszul voltam. Fiam lett.
18/27 anonim válasza:
Nem hánytam, nem émelyegtem, fiam lett. Kolléganőm kb. a 14. hétig sokat volt rosszul, fogyott is az elején, neki is fia lett. Erre nem lehet adni.
19/27 anonim válasza:
Én egyszer sem hánytam. Fiam lett :)
20/27 anonim válasza:
nekem volt hányingerem és fiam lett. Barátnőmnek szintén volt, minden nap 15.hétig és fia lett. Ezek hülyeségek, semmi köze a rosszulléteknek a baba neméhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!