Mennyire igaz, hogy ha nincs hányingerem akkor fiam lesz?
Figyelt kérdés
Lassan már kikergetnek ezzel a világból mindenkitől azt hallgatom,hogy mivel nem vagyok rosszul biztos fiam lesz.Nektek ez hogy volt?2015. jún. 25. 10:05
1/27 anonim válasza:
Én se voltam rosszul egyszer sem, reggelente pici émelygés, de ennyi. lányom lett
2/27 anonim válasza:
Nálam nem így volt. Kisfiam van és a 11. hétig non-stop hányingerem volt. Mondjuk nem hánytam, de rosszul voltam mindig.
3/27 anonim válasza:
18. hétig hánytam, a 25. hétig volt szinte egésznap hányingerem. Az Uh alapján kisfiú :) A lányommal csak a 15. hétig hánytam :)
4/27 anonim válasza:
Nekem egész napos hányingerem volt mégis fiam lesz. :-)
5/27 anonim válasza:
Anyós végighányta a nagyja terhességet, 2 fia van :D
6/27 anonim válasza:
Én nem voltam különösebben rosszul és az Uh szerint fiam lesz. ( nagyon remélem, hogy így is marad mert már minden kék, és autós :P )
7/27 anonim válasza:
nem voltam hányós és fiam van:)
8/27 anonim válasza:
Nincs összefüggés szerintem.A második lányommal egy percig sem émelyegtem, míg az elsővel a 16. hétig voltam rosszul. Ismerősöm az egész terhességét végighányta (vészes hányás miatt még a kórházat is megjárta), és gyönyörű szép kisfia lett.
9/27 anonim válasza:
Elsőnél semmi bajom nem volt, lány lett. Most a másodiknál 14. hétig folyamatosan émelyegtem-néha hánytam is, szintén lány. :)
10/27 anonim válasza:
Én a 6. hét óta folyamatosan hányok. Ilyet és olyat is mondanak. Egyesek szerint lány lesz, mert a lányok kényesebbek. Mások szerint fiú, mert az anya és a fiú nem kompatibilis(?). A 12. hetes uh-n fiúnak tűnt a dokinak, de ilyenkor ez még nem 100%. Jövő héten talán már megtudom. :)
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!