Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+1 napos kismama vagyok és...

5+1 napos kismama vagyok és nincs hányingerem, nem baj ugye?

Figyelt kérdés
Előző két terhességemnél nagyon rosszul voltam,sőt már szombaton enyhe hányingerem volt most is,de napok óta semmi.Csináltam ma újból tesztet és a terhes csík egyidőben megjelent a kontroll csíkkal és még erősebb is.Nem lehet baj ugye?
2014. jún. 19. 08:28
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem a 9 hónap alatt egyszer sem volt hányingerem.
2014. jún. 19. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs hányingerem:) Nem is hiányzik:)
2014. jún. 19. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Miert lenne baj? Miert torvenyszeru h rosszul legyel?

Nem minden terhessege gyforma.

Nem ertem miert kell egybol azt hinni h akinek nincsenek rosszulletei annak mar gondok vannak. Millio olyan terhesseg van ami tunetmentes!

Amugy meg eleg fiatal terhes vagy es az is lehet kesobb jelentkezik, de ha megse akkor se kell az ordogot a falra festeni, attol az a gyerek epsegben fejlodik, semmivel sem kevesbe mint aki vegigrokazza a napot!

2014. jún. 19. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

vagyis 6 napos, jó vagyok-e matekból, vagy jó vagyok?:)))

dehogy baj, örülj neki! én 7 hétig semmit sem éreztem egyáltalán, csak azt tudtam, hogy nem jött meg.:)

2014. jún. 19. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem voltam rosszul. Ez a 3. terhességem egyszer sem hánytam. Most 15 hetes vagyok.
2014. jún. 19. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább örülj neki. Más 8-10 szer hány egy nap.

Van aki kórházba is kerül miatta.

2014. jún. 19. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Na ez a durva, latod attol h vki hany sokkal rosszabb veglete tud lenni. Elvezd ki a helyzetet h jol vagy.

2014. jún. 19. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Az 5. héten nekem sem volt,aztán a 6. héten egyik napról a másikra hányni kezdtem.
2014. jún. 19. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!