13 hetes kismamak hogy vagytok? Mikorra vagytok kiirva? 13hetes 3 napos kismama
Figyelt kérdés
Jo lenne velem egyidos kismamakkal beszelgetni,megosztani a tapasztalatainkat,oromeinket :) Boldog babavarast Mindenkinek!!2014. jan. 8. 22:54
1/25 anonim válasza:
Én még csak 12 hetes 1napos vagyok szivesen beszélgetnék én is!:-) Julius 19-re vagyok kiirva:-)
2/25 anonim válasza:
Szia!
13 hetes+1 napos vagyok, júl. 16-ra vagyok kiírva :) Ez a második terhességem (a vetélésemmel együtt a harmadik), van már egy 1,5 éves kisfiam. Én még kicsit émelygősen, gyomorégősen vagyok... :)
Te hogy érzed magad?
3/25 anonim válasza:
14 hetes 3napos vagyok, július 10 re vagyok kiírva. :) Én is szívesen beszélgetek :)
4/25 anonim válasza:
A sok júliusi kisbaba:-):-):-):-) fiút/lányt szeretnétek? Első voltam
5/25 anonim válasza:
Mivel már van egy kisfiam, így talán inkább kislányt. De mindegy, mert a kisfiam is olyan tündér, hogy nem cserélném el 20 lányra sem.
Második voltam, vagyis A.
6/25 anonim válasza:
Sziasztok M. vagyok, 12+6 napos,nem érzek semmit,eddig sem volt semmi bajom, ma voltam genetikai uh-n, nyaki redő 2mm,mindent rendben talált,de nem sok ez az érték? Ùgy érzem fiam lesz.
7/25 anonim válasza:
En is julius 19-re vagyok kiirva :)
8/25 anonim válasza:
Kedves utolso.Nem sok szerintem.3 mm-ig normalis,meg,ha baj lenne az orvosod mondta volna.
9/25 anonim válasza:
Te hol fogsz szülni kedves 7es válaszoló? :-)
10/25 anonim válasza:
Angliaban,sajnos vagy szerencsere,majd elvalik. :)
Nektek van mar pocakotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!