Ti mit mondtatok/modanátok a, , Terhes vagy? " kérdésre, ha még nem terveztétek elmondani? Hogyan lehet kitérni ez alól a kérdés alól?
6 hetes vagyok, a többségnek csak a 12. hèt körül szeretnénk elmondani, a család nagy része nem tudja. Várom már egy ideje, hogy belevághassunk, így már sokat olvastam/beszéltem róla, meg nemrég házasodtunk, így van okuk a barátoknak rákérdezni, hogy mi a helyzet ezen a téren. Több barátnőm is kérdezget, és szeretnék valami olyat mondani, amivel nem hazudok, és a témát is rövidre tudom vele zárni.
Ti mit mondtatok/mondanátok ilyen esetben?
szerintem a szűk családnak el lehet.
amúgy én kénytelen voltam elmondani mert állandoan hánytam rosszul voltam már a 6. héttől...
Köszönöm a válaszokat.
Egy barátnőm van itt, mindenki más távol él tőlünk, neki elmondtam, mert ő a személyes találkozásokkor úgyis rájött volna, de ő kizárt, hogy bárkinek tovább tudná adni, mert nem is senkit a családból:D
Mivel mindenki mással csak nyár végén találkozunk személyesen, így senkinek nem fog feltűnni. A skype-on kíváncsiskodó barátnők az egyetlen kérdés igazából, a családból a kérdezgetőket még korábban leszereltük, még a babaprojekt kezdete előtt. Azért olyan fontos kérdés ez nálam, mert amúgy annyi mindent megbeszélünk, és nem jó érzés füllenteni, bár azt hiszem, ez már ígyis úgyis az a kategória lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!