Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit mondtatok/modanátok a,...

Ti mit mondtatok/modanátok a, , Terhes vagy? " kérdésre, ha még nem terveztétek elmondani? Hogyan lehet kitérni ez alól a kérdés alól?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, a többségnek csak a 12. hèt körül szeretnénk elmondani, a család nagy része nem tudja. Várom már egy ideje, hogy belevághassunk, így már sokat olvastam/beszéltem róla, meg nemrég házasodtunk, így van okuk a barátoknak rákérdezni, hogy mi a helyzet ezen a téren. Több barátnőm is kérdezget, és szeretnék valami olyat mondani, amivel nem hazudok, és a témát is rövidre tudom vele zárni.

Ti mit mondtatok/mondanátok ilyen esetben?

2015. jún. 25. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

szerintem a szűk családnak el lehet.

amúgy én kénytelen voltam elmondani mert állandoan hánytam rosszul voltam már a 6. héttől...

2015. jún. 25. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egy barátnőm van itt, mindenki más távol él tőlünk, neki elmondtam, mert ő a személyes találkozásokkor úgyis rájött volna, de ő kizárt, hogy bárkinek tovább tudná adni, mert nem is senkit a családból:D

Mivel mindenki mással csak nyár végén találkozunk személyesen, így senkinek nem fog feltűnni. A skype-on kíváncsiskodó barátnők az egyetlen kérdés igazából, a családból a kérdezgetőket még korábban leszereltük, még a babaprojekt kezdete előtt. Azért olyan fontos kérdés ez nálam, mert amúgy annyi mindent megbeszélünk, és nem jó érzés füllenteni, bár azt hiszem, ez már ígyis úgyis az a kategória lesz.

2015. jún. 25. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
''Idejeben tajekoztatni fogunk mindenkit.''
2015. jún. 25. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért mondom, de marha idegesítő barátnőid vannak. Aki ilyen erőszakos, az csak a pletyka értékéért akarja tudni, hogy az vagy-e vagy sem.
2016. febr. 8. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de a kérdésre nem válaszoltál:) Te mit mondanál ilyen esetben?
2016. febr. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!