Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan aki...

Volt köztetek olyan aki fogamzásgátlót szedett és le állt vele mert babát terveztetek? A gyógyszer abbahagyása után mennyi idő után jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide kellene írnom de teljesen el vagyok keseredve.

10 hónapja nem szedek gyógyszert és még mindig semmi :-(és hiába kezdek minden hónapot reménykedve, már a reményem is kezd el szálni :-(

2013. nov. 19. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
En 8evig szedtem az 1honapban össze jött a baba, sogornom 1evre rá esett teherbe! Mindenkinel másképp ürül a szervezetből! Ne aggódj, adj időt és ne stresszelj rá!
2013. nov. 19. 20:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Körülöttem mindenkinek van bábjá az egyik ismerősöm épp 3 napja adott életet a kisfiának, és mindig kérdezi hogy " neked mikor lesz babád.?, a kettő pici együtt játszhatna " meg ilyenek .

Néha már olyan érzésem van hogy valamit én csinálok rosszul :-(

2013. nov. 19. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem hál'Istennek rögtön sikerült, de kolléganőmnek csak 1, 5 évvel később. Ne add fel a reményt! Drukkolok!
2013. nov. 19. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Az 1. gyerek 12 hónap után jött össze. Ne keseredj el!
2013. nov. 20. 08:41
 5/9 anonim ***** válasza:
A ciklusod rendesen beállt azóta?
2013. nov. 20. 12:05
 6/9 A kérdező kommentje:

A ciklusom 25 napos.

A gyógyszert is azért kellett abba hagynom mert hetente meg volt a menzeszem.

2013. nov. 20. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Hetente? Az durva.Lehet,hogy egy hormonvizsgálat nem ártana,ezt endokrinológus végzi.Nőgyógyászatilag minden oké? Vagy még nem vizsgáltattátok ki magatokat?
2013. nov. 20. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:
még nem vizsgáltattuk ki magunk azzal gondoltuk még várunk!
2013. nov. 20. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is 8 hónap volt. Nem a gyógyszer kiürülése a baj, mert az hamar távozik hanem hogy a szervezeted mikorra tudja a megfelelő hormonszintet beállítani magának. És még azután is rengeteg minden kell hozzá hogy megtermékenyülj.

Ha viszont korábban is voltak hormonális gondjaid akkor tényleg érdemes a dokiddal beszélni, ő kérhet hormonvizsgálatot is.

Amiatt pedig ne stresszelj, hogy másoknak mikorra jött össze. Rengetegen próbálkoznak 1,5-2 évig miközben semmi egészségügyi bajuk és van akinek elsőre összejön. Nem vagyunk egyformák viszont az orvostudomány egész jól áll :)

2013. nov. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!