Volt köztetek olyan aki fogamzásgátlót szedett és le állt vele mert babát terveztetek? A gyógyszer abbahagyása után mennyi idő után jött össze a baba?
Tudom nem ide kellene írnom de teljesen el vagyok keseredve.
10 hónapja nem szedek gyógyszert és még mindig semmi :-(és hiába kezdek minden hónapot reménykedve, már a reményem is kezd el szálni :-(
Körülöttem mindenkinek van bábjá az egyik ismerősöm épp 3 napja adott életet a kisfiának, és mindig kérdezi hogy " neked mikor lesz babád.?, a kettő pici együtt játszhatna " meg ilyenek .
Néha már olyan érzésem van hogy valamit én csinálok rosszul :-(
A ciklusom 25 napos.
A gyógyszert is azért kellett abba hagynom mert hetente meg volt a menzeszem.
Nekem is 8 hónap volt. Nem a gyógyszer kiürülése a baj, mert az hamar távozik hanem hogy a szervezeted mikorra tudja a megfelelő hormonszintet beállítani magának. És még azután is rengeteg minden kell hozzá hogy megtermékenyülj.
Ha viszont korábban is voltak hormonális gondjaid akkor tényleg érdemes a dokiddal beszélni, ő kérhet hormonvizsgálatot is.
Amiatt pedig ne stresszelj, hogy másoknak mikorra jött össze. Rengetegen próbálkoznak 1,5-2 évig miközben semmi egészségügyi bajuk és van akinek elsőre összejön. Nem vagyunk egyformák viszont az orvostudomány egész jól áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!