Lányok! Ha úgy estek teherbe, hogy nem terveztétek és a párotok megkér rá elvetetnétek a babát?
attól függ mióta tart a kapcsolat, van e szerelem ...hány évesek vagytok.. van e anyagi háttér...
nagyon meggondolnám annak a helyében aki bevállalja az abortuszt.
szívügyem a dolog mert a férjemmel meg szeretnénk babát, csak nekem nem lehet..:( szóval én nem vetetném el.
26/N
Így van. Ez közös döntés.
Ha úgy nézzük a legfőbb döntés a nőn van. Elvégre ő horda ki, szüli meg és (HA) egyedüliként is neveli fel.
Egyébként sok ilyen eset volt már, hogy a férfi vagy fiú nem szerette volna a babát, de amikor először a kezébe vette, onnantól kezdve már álmodni se mert volna róla, hogy elhagyja őket, más nevelje fel a babát, valamint eszébe jutott, hogy ő nem akarta azt az ártatlan kis teremtést ?
Kérnie sem kéne elvetetném. Nagyon rossz helyzetben vagyok most lelkileg és anyagilag is. Egy csöppség ennél sokkal jobbat érdemel. Nagyon nehéz lenne végigcsinálni, de megtenném.
23l
Ha csak nem beteg a baba, vagy veszélyezteti a terhesség az életemet, biztos, hogy nem vetetném el. Én a fogantatástól számítom az életet, sosem bocsájtanám meg magamnak, ha meggyilkoltatnám a saját gyermekem. Ha kell, egyedül felnevelem, de nem mennék abortuszra. Szerencsére nem kell ilyenen gondolkodnom, mert a párom teljes szívvel támogatna benne (annyi idős, mint te kérdező, de nagyon apatípus), és kisebb csoda lenne, ha becsúszna, mert sajnos a hülye fogamzásgátló szétvágta a hormonrendszerem.
21/L
Nem, soha. Egyrészről, mert ez kizárólag az én döntésem, másrészről, amúgy sem tennék ilyet soha.
Persze, kényelmesebb megoldás, de azért bele kellene gondolni egy ilyen döntés súlyába. Akárhogy vesszük, az egy új élet. Azok a nők, akik elvetették a gyereküket, soha nem felejtik el, és a lelkifurdalás ott van, akár bevallják, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!