Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után terveznétek/ terveztétek az esküvőt?
A nőktől is kérdezem, mennyi idő után mondanátok igent, ha a párotok megkérné a kezeteket?
Vagy mi kell ahhoz, hogy biztosak legyetek benne hogy hozzá akartok menni/el akarjátok venni?
Most úgy vagyok vele, hogy 4 év együttlét előtt nem. Egy házasság nagyon komoly dolog. Ha szerelmes lennék, lehet, hogy megváltozna a véleményem:(
20/f
Én úgy másfél év után vettem el a feleségem - bár ő már jóval hamarabb is benne lett volna. Azóta se bánta meg egyikünk se.
Persze ehhez az is kell, hogy tényleg kellően kiismerhessék egymást a felek.
Most így 21 évesen lassan 6 éve, hogy együtt vagyunk, már ideje volt.
Az elsővel értek egyet, jó pár év kell ahhoz szerintem, hogy egymásra hangolódjatok és megtörténjen az eljegyzés majd az esküvő.
Mindenképpen évekre van szükség. Minimum talán 4 év az ami alatt kiismeritek egymást, előjön minden probléma, minden eddig eltitkolt apró dolog. Ha akkor is még minden oké, akkor gondolkodhattok rajta. De én először egy közös lakást ajánlanék. Aztán esküvőt.
A szerelem vak, de nem minden esetben tart örökké. Komoly dolog a házasság és szarügy a válás.
Szerintem is évek. Amíg tart a kezdeti rózsaszín köd, vad szenvedély, addig nem szabad, mert az zsákbamacska. Mert az elmúlik, jobb esetben átalakul, de soha nem lehet előre tudni, hogy a kezdeti 1-2 évig tartó nagy láv után marad-e még annyi érték a kapcsolatban, ami elegendő ahhoz, hogy ráépüljön egy házasság.
Természetesen az együttélést is ki kell próbálni legalább fél évig.
Nincs amúgy még ilyen tapasztalatom (2 éve sincs még meg a pasim, és ez eddig a rekord), de mindenhonnan ezt látom, ezt hallom, és ezt érzem.
Szerintem is évek kellenek..de van ismerős(idősebb)akit 3hónap után eljegyzett a párja...és félév után megvolt az esküvő,de a baba 8év után jött csak össze!
8hónapja tart az eddigi legkomolyabb párkapcsolatom,és úgyérzem menne az együttélés.Kb mindennap együtt vagyunk-együtt alszunk,fekszünk kelünk...de nincs még közös lakás..
Előbb diplomázni szeretnénk(nekem még úgy 2év),aztán talán segítséggel jutunk lakáshoz,kell biztos állás,kereset...a szerelem nem elég:)azért kell a biztonság is..Úgyérzem megvan életem párja,de nem szeretnék semmit sem elhamarkodni!Szóval 2év múlva mondjuk esküvő diploma után,v ha már jó állásom van nekem és a páromnak is!
Viszont azt nem támogatom,hogy sokan 6-10évig együttélnek és nem határozzák el magukat a házasságra,mert nem hisznek benne.
22L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!