Mikor babát terveztetek, nektek is úgy tűnt, hogy a világon már mindenkinek vagy gyereke van vagy éppen terhes, csak még ti nem?
Annyi babakocsit még soha életemben nem láttam. Az ember ilyenkor arra kókuszál, de akkor jött egyből, amikor nem akartam, még egy kis időt szerettem volna, de útban van, és örülök neki.
Szóval, ha 5 hónapig akarod, akkor nem jön, ha Te kérsz egy kis időt, vagy nem figyelsz oda, vagy úgy fogod fel, hogy nem érdekel, és tényleg nem is foglalkozol vele, akkor jön.
Nem teljesen ugyanez, de hasonló érzés: mikor a fiammal terhes voltam, nem tudtam elképzelni, hogy ha én már pl. 30 hetes vagyok, hogy lehet valaki, csak 5 hetes stb. Vagy mikor a fiam már két éves, milyen érzés lehet, hogy valakinek még csak 1 éves a gyerkőce... Most, hogy újra babát várok, augusztusra, és már 10 hetes vagyok, fura olyan kérdéseket olvasni, hogy valaki 5 hetes, mikor 5 héttel ezelőtt még én is az voltam... Szóval olyan fura érzés, mintha nem születhetne máskor gyerkőc, csak augusztusban, mert nekem akkor fog, de ugyanakkor meg minden ismerősömnek a babája már megszületett október-január, így az én babám lesz egyedüli augusztusi?? Nem ennyire lesarkítva, de olyan furi érzés mindig ez.
Olyan is, pl., hogy én 81-ben születtem, és fura, hogy születtek emberek 85-ben, 87-ben stb években....
Hát nem tudom normálisan leírni, de vicces.
Igen, nekem is volt ilyen érzésem. Sokára jött a baba és addig szinte mindenhol babakocsit tologató anyukákat, kismamákat és játszótereket láttam, pedig elötte fel sem tünt. :)
És amit az utolsó írt, azt is éreztem már. Tök furin működünk. :D
Persze, árgus szemekkel kiszúrtam minden kismamát és az összes kisgyerek aranyos volt, akkor is ha toporzékolt, hisztizett, netalán épp akkor csinálta össze magát vagy hányta le a mamát.
Ma ez már másképp van :)
34 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!