MagneB6-ot mindenkinek ajánlatos szedni-e, vagy csak azoknak akik rosszulléttől szenvednek?
Magzatmegtartó és izomlazító hatása van, így érdemes szedni. Dokim mindig azt mondta, hogy a magnéziumot egy kismamánál nem igazán lehet túladagolni, mert annyira fontos a szervezetnek.
Én nem voltam rosszul, de azért szedtem.
Később volt néha vádligörcsöm, és a pocakom is keményedett (második trimeszter körül és után), így ezek enyhítéseben is jó volt, hogy szedtem. (Én Magnesii Citricit szedtem, ezt írta fel a doki, mert magasabb a magnézium tartalma, de alapvetően a Magne B6 is jó).
Szóval nem ártasz, sőt jót is tesz, ha szeded.
Eleinte mikor nem volt semmi panaszom, napi 1 darabot vettem be, később 3x1-et.
Nekem nincs panaszom, (nem keményedek, nagyon jól alszom, nincsenek kirohanásaim, nem görcsölök, kezem-lábam nem zsibbad, nem görcsöl, stb.) így nem szedem. Szerintem egyáltalán nem mindenkinek ajánlatos szedni, főleg ha nincs semmi panaszod!
Nem csak vitamin, nézd meg mennyi adalékanyagot tartalmaz, mint a terhesvitamin is.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!