Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismami vagyok. A...

27 hetes kismami vagyok. A lábaimon 4-5 helyen megpattantak erek, ettől most kékes-lilás foltok vannak rajta. Mit tehetek ellenük és azért, hogy több ne alakuljon ki? Ez már visszér? Eddig kb.4-5 kg-ot híztam.

Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
A viszer vastag kekes zold szinu es legtobb esetben hullamos(remelem ertheto),a lab megeroltetese miatt ki szokott dudorodni.Es vannak a kis cerna vekonysagu erek de azok nem veszesek..A vedonom ajanltta hogy ha kidudorodik,de ha nem is,jobb megelozni, ha hosszab setabol hazamesz csipod feletti magassagban ragd fel a labad(pockold),esetleg borogasd hideggel.
2008. szept. 2. 11:19
 2/6 anonim válasza:
Szia!Én ugyanezzel a problémával szenvedek,elég csúnya nekem is,a védőnőm Lioton gélt javasolt de sok változás nincs nálam se,én se tudom mit kéne tennem!Marcsi
2008. szept. 2. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem még nem dudorodnak ki, de elég csúnyák, ezt a felpolcolós dolgot kipróbálom! Minden jót nektek, jó babavárást!
2008. szept. 2. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Minél kevesebbet lógassad a lábad, amikor pihensz, lehetőség szerint, medencéd feletti magasságba polcold fel a lábad. Próbálj gyakran pihenni egy-egy teendő között. Esetleg lehet még kompressziós harisnyát viselni, bá ebben a melegben nem éppen kellemes viselet.
2008. szept. 2. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanerre a problémára a gyógyszertárban a körömvirágkrémet ajánloták az gyógynövényes.
2008. szept. 2. 16:11
 6/6 juditzita ***** válasza:

Szia!

Nekem vannak viszereimis , és az én dokim, még megelőzés céljából IS ajánlotta a vadgesztenye kivonat krémet (természetgyógyászat). Nekem be is jött, 40.hetes vagyok, és 110kg. A visszereim mégis "gyönyörűek" semmi gondom velük. :)

Ajánlom neked is, minden nap 2X kenni!

2008. szept. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!