Teljesen egyedül vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 11 hetes terhes. a szüleim nagyon szegények és azt mondták ha megtarom akkor nekem és a barátomnak kell gondját viselnünk. beleegyeztem. a pasim 17, azt mondta majd elmegy dolgozni a suli mellett. múlt háten szakított velem. azt mondta ezt neki sok és azóta anem is látottam. hogy tehette ezt? mihez kezdjek most? a szüleim nem fognak segíteni, de én nme akarom hogí otthonba nőjön fel éps utáljon. de ha megtudják hogy nem tudom elláőtni ésm egyedül vagyo akkor eloveszi a gyámhatóság?2015. jún. 15. 22:13
51/54 A kérdező kommentje:
ti ezt nem értiteek. hs valkit igazán szerünk nem mondunk le róla. és én szeretem a gyerekemet ésnem fogom megölni. és ha egy mód van ráén nevelem fel
2015. jún. 20. 17:10
52/54 anonim válasza:
Ha szereted nem mondasz le róla? Ha önző vagy akkor nem mondasz le róla! Ha szereted akkor azt teszed ami az ő életének a legjobb, mert a gyerek életével játszol, hogyan neveled fel hogyan rakod le a jövőjének az alapjait?
Komolyan azt hiszed módodban áll felnevelni?
Néztél már valaha is árakat hogy mibe kerül felnevelni? És ez csak az anyagi része, a mentális megterhelés még szóba se jött.
Persze meg lehet csinálni ennyi idősen, akkor ha a környezeted 110%-ig támogat, de se a rokonaid se az apuka nem áll melletted, komolyan nézd már kicsit valósan a helyzetedet még ha kegyetlennek is tűnik.
53/54 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk. Gyerek még ő is....
Remélem hogy kamu a kérdés mert különben Isten óvja szerencsétlen gyermeket...
54/54 anonim válasza:
Jó lenne tudni mi lett a dolog vége, de szerintem már rég állami gondozásban van a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!