Teljesen egyedül vagyok. Mit tegyek?
kedves utolsó!
köszönöm szépen :) nagyon jól esik hogy végre valaki nem néz teljesen hülyének amiért nem akarom hogy idegenek neveljék a gyerekemet. semmiképp nem vetettem el és ha egy mód van rá akkor én nevelem fel. legelőször elmegyek majd a családsegítőbe és ott kérek tanácsot.
Azért azt ne várd , hogy bárki is vállon vereget , megdicsér !!!!
Sajnálom ezt a helyzetet , nem kívánom senkinek , de lehetett volna ellene tenni , ha megvan a baj akkor is ... Csak gondolom te húztad az időt ! Gyereknek gyerek -.- ... Szuper ! :/
Ja, persze, én és azok beszélnek hülyeségeket, akik megpróbálnak egy kicsit is rávilágítani, hogy ebben a helyzetben a babavárás és gyerekvállalás kissé... nehéz. Lehet itt rózsaszín felhős cukormaszlagot nyomni, meg hangzatos mondatokat írni, de a tények sajnos makacs dolgok.
Könnyű a gyakorin biztatni egy tinilányt, aki hiába akarja a babát (azt se tudja, mit akar igazán), de a körülményei nem megfelelőek. Te talán adsz neki pénzt, hogy ételt, gyógyszert, később tápszert, pelenkát, ruhát, egyebeket vegyen? Te mész és vigyázol ingyen és bérmentve a babájára, hogy iskolába járhasson? Te felveszed a későbbiekben dolgozni iskolai végzettség, szakma nélkül?
Akarni kell? Ha mindig minden csak akaraton múlna, több gyerek születne!
Lehet, hogy az apának kötelessége támogatni, meg a nagyszülőknek is, de az apaságot előbb bizonyítani kell, mert a fiú simán letagadhatja az egészet.
Ha ennek a kislánynak annyi esze sem volt, hogy gumit húzasson a "pasijával", van annyi sütnivalója, hogy elmenjen és intézze a gyerektartást?! 18 évesen elmegy a fiú dolgozni... szakma, végzettség nélkül, hová? Minimálbérre? Diákmunkára? Abból aztán jó sok gyerektartás lesz!
Klassz, hogy most biztatod, de majd akkor is ott leszel, amikor kimegy a családvédelem környezettanulmányra? Amikor számolgatja a forintokat, és döntenie kell, ételt vagy pelenkát vegyen? Vagy majd te küldesz neki, ugye?!
Ha a születése után hal bele a nélkülözésbe, akkor se fog jobban szeretni.
Nem csak megszülni kell, fogd már fel, hanem fel is kell tudni nevelni!
Ha nem tudod eltartani, gondoskodni róla, így is, úgy is megy az intézetbe.
Nem lenne humánusabb inkább elvetetni?
A 18. hétig megcsinálják a műtétet, ha MOST seggberúgod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!