Van még remény? Vagy mi van? Nagyon el vagyok keseredve!
Figyelt kérdés
2 hete voltam uh-n egy + teszt után, ott 11mm-es nykh-ba látott a doki 5mm-es petezsákot benne a szikhólyag sejthető (méhen belül). Ma voltam ujra uh-n, az SZTK-ban ahol a doktornő az uh-n azt mondta: Nincs terhesség. Hozzáteszem elég bunkón! Nagyon megrökönyödtem és alig bírtam visszafogni a sírást. Azt mondta hogy nem érti a korházban miért mondta a doki hogy terhes vagyok, hisz a 11mm-es nykh menstruáció elötti, és a halvány + teszt nem terhesség... Jövöhéten már bejelentkeztem ahhoz az orvoshoz akihez akartam volna járni. Most csináltam megint egy tesztet és + lett. Most mi van? Mégsem vagyok babás? Vagy melyik doki téved? Segítsetek!2008. szept. 1. 14:04
11/13 anonim válasza:
Mi újság veled/veletek? Van baba?
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves tőled hogy érdeklődsz!
Sajna a diagnózis: ciszta. Kiderült hogy Pcos-m van. :( Borzasztó nagyot csalódtam!
Szóval ezért volt+ a teszt! Sajnos.
2008. szept. 12. 13:06
13/13 anonim válasza:
Óh, te jó ég... ezt én sem gondoltam volna... :-(
Sajnálom! De most volt a napokban is pcos-es kérdés, én is válaszoltam, többek között, mert nekem meg pcos gyanúm volt, de mégsem...ott nagyon jókat írtak mások is, ne keseredj, harcold ki a megfelelő gyógyszereket, és hidd el, sikerülni fog a baba!
Nődoki, endokrinológus, dietetikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!